Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2005

I.Q. και μέγεθος οργάνου...

Ο φίλος Άγγελος έκανε το εξής σχόλιο για το προηγούμενο post:

"Να καταθέσω τα δύο λεπτά του ευρώ μου.
Το IQ είναι μια μετρήσιμη ποσότητα. Οσοι το έχουν μεγαλύτερο απο 148 αποφασίζουν να φτιάξουν ένα κλαμπάκι και να πίνουνε καφέ παρέα.
Αν όπου "Το IQ" στην παραπάνω φράση γράψω "Το μέγεθος του γεννετικού οργάνου" αλλάζει τίποτα στην αξία που έχει το κλαμπάκι ? Ναι ή όχι και γιατί ?
Η απάντηση που δίνω εγώ είναι "όχι". Αν θέλεις να "ξεχωρίζεις" ΚΑΝΕ κάτι ξεχωριστό. Μην ασχολείσαι με το ΤΙ επάνω σου είναι ξεχωριστό.
Αν είμαι εκτός ορίων της ευπρέπειας, ζητώ συγνώμη και ας σβηστεί το σχόλιο απο τον οικοδεσπότη του blog.
Ευχαριστώ."

Παρακαλώ αγαπητέ Άγγελε, παρακαλώ. Το σχόλιο σου όχι μόνο δεν σβήνεται (ποτέ και κανένα σχόλιο δεν σβήνεται σε αυτό το blog), αλλά γίνεται όπως βλέπεις και ξεχωριστό post, καθώς θεωρώ πως χτύπησες φλέβα. Παρεπιπτόντως, να αναφέρω πως σίγουρα θα υπάρχουν άτομα στον κόσμο αυτό τα οποία θα θεωρούν τον εαυτό τους ξεχωριστό, επειδή έχουν μεγάλο όργανο (και μπορεί να έχουν και λέσχη στην οποία μετράνε τα όργανα τους και αυτοθαυμάζονται). Και σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια άτομα τα οποία έχουν μικρό όργανο, και τα οποία επιθυμούν διακαώς να γίνουν και αυτά μέλη του club των ατόμων με τα μεγάλα όργανα. Ε, για αυτά ακριβώς τα άτομα υπάρχει το καινούργιο, καταπληκτικό προϊόν Natural Gain Plus, το οποίο υπόσχεται σε όλους τους "υπολοιπόμενους" αύξηση της τάξης των 3-4 ιντσών (!) σε διάστημα 4 μηνών! Μην γελάτε, τα πράγματα είναι σοβαρά! Κάντε μια βόλτα στο εν λόγω site, και ρίχτε μια ματιά στις ανεκδοτικές μαρτυρίες των απολύτως ικανοποιημένων (και παντελώς ανώνυμων) χρηστών του προϊόντος. Γράφει για παράδειγμα ο φίλος μας ο Clive απο το Γιουνάϊτεντ Στέϊτς οφ Αμέρικα: "I just started going out with a super hot girl and when she saw me naked the first time I was the biggest she's ever seen...". Καταλάβατε; αν θέλετε λοιπόν και εσείς να βγείτε με super hot girls, πάρτε τα χαπάκια σας, κάντε και ένα club με ομοϊδεάτες σας για να ανταλλάξετε απόψεις επι του θέματος, και βούρ στον πατσά. Κορίτσια, ο Μπάρκουλης...

2 σχόλια:

J95 είπε...

Το 'χω πει και θα το ξαναπώ: ο μόνος αξιόπιστος δείκτης νοημοσύνης είναι η αίσθηση του χιούμορ (σε όλες τις παραλλαγές της, από την ειρωνεία μέχρι τον αυτοσαρκασμό).

Προφανώς οι MENSA παίρνουν κάτω από τη βάση.

Εικάζω ότι τα τεστ IQ έχουν επινοηθεί με αποκλειστικό σκοπό να σκοράρουν χαμηλά όσοι δεν ξέρουν από τεστ IQ.

Ανώνυμος είπε...

lpsg.org
χαχαχα