Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Δευτέρα 29 Μαΐου 2006

Το απόλυτο σαβουροπακέτο...

Ναι, είναι εδώ. Το κορυφαίο, το απόλυτο, το μοναδικό σαβουροπακέτο έφτασε. "Γη, ο Πλανήτης των Ελλήνων", και θα ξεχάσετε τα πάντα λέμε. Η πλήρης, ολοκληρωμένη και αχαλίνωτη αποδόμηση της Ιστορίας σε 5 τόμους. Ποτέ πριν, τόση πολλή σαβούρα δεν γέμισε τόσο γρήγορα τόσες πολλές σελίδες. Πρέπει να ομολογήσω πως είναι μια συγκλονιστική στιγμή στην καριέρα του μίστερ Λιακό. Επιτέλους, με αυτό το μνημειώδες έργο άγγιξε τον πάτο του βαρελιού. Έπεσε στο χαμηλότερο σημείο. Δύσκολα θα βρέθεί πλεον άνθρωπος σε ολόκληρο τον πλανήτη (αυτό του το αναγνωρίζω) να πέσει πιο χαμηλά. Κοίτα όμως να δείς πως τα φέρνει η πουτάνα η τύχη: τώρα που έβγαλε ο Λιακό το καινούργιο του έκτρωμα, ξεκίνησε και η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία την διάθεση της "Ιστορίας των Ελλήνων" (ολοκλήρώνεται σε 22 τόμους) των εκδόσεων Δομή. Κάτι τέτοια γίνονται καμία φόρα και αρχίζω να αναρωτιέμαι αν υπάρχει τελικά Θεός (γιατί τέτοια πλάκα, μόνο Θεική μπορεί να είναι)...

10 σχόλια:

funEL είπε...

Ιλλουμινάτα κ. Τιλλ.
Μαζεύουμε τα κομμάτια μας μετά από αυτό που είδαν τα ματάκια μας και ακούσαν τ αυτάκια μας.
Τι σαβουροχάρτες τι ντουβαροαποδείξεις τι εθνικό πάθος και...
Οι μισοί απο μας βρίσκονται σε σανατόρια οι υπόλοιποι σε ταβερνεία και τυροπιτάδιακα κατά παράδοση.
θα επανέλθουμε δημήτριοι

+βλογιόκοψον+παραμύθιασον+

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Till φτάνει...Φτάνει με το Λιακόπουλο. Θα μπορούσε να πει κανείς πως είσαι ο πιο φανατικός τηλεθεατής του. Είτε έχετε αναλάβει να μας σώσετε από τύπους σαν το Λιακόπουλο οπότε καταντάτε εξίσου γραφικοί με αυτόν(και εννοώ και τους διάφορους σχολιαστές που κρατάνε τα εξαπτέρυγα στην σταυροφορία του διαφωτισμού εναντίον των ελληναράδων),είτε θεωρείτε πως ο Λαικόπουλος είναι αυτή τη στιγμή το Νο.1 πρόβλημα στην Ελλάδα οπότε είστε εξίσου ανόητοι με τους οπαδούς του. Βλέπω σε όλα σχεδόν τα θέματα με τα οποία καταπιάνεσαι(Till) τον ιδεολογικό στρουθοκαμηλισμό του απαρχαιωμένου αριστερού που προσπαθεί να δώσει λόγο ύπαρξης-ιδεολογικά πάλι- στον εαυτό του και μία προσκόληση σε μία "κομματική γραμμή" των αντιπροσώπων των φωτισμένων μυαλών του τόπου. Θα ήθελα να δω μια μετριοπαθή και προβληματισμένη άποψη πάνω σε πιο ουσιαστικά ζητήματα και όχι άλλα σχόλια "εκ του ασφαλούς" εις βάρος φανατικών και ακροδεξιών.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα. Κατά την γνώμη σας λοιπόν φίλτατε, η επιχείρηση της εκ νέου συγγραφής της Παγκόσμιας Ιστορίας ως αποκλειστικό προϊόν της δράσης εξωγήινων αρχαιο-χριστιανών Ελλήνων, δεν αποτελεί ουσιαστικό ζήτημα. Λυπάμαι, αλλά διαφωνώ. Το θεωρώ μείζων ζήτημα, και σκοπεύω να το τονίζω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Διότι πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις με τους φασίστες, ένα όμως δεν πρέπει να κάνεις ποτέ: να τους αγνοείς...

impostor είπε...

Υπάρχουν πολύ ποιο σημαντικά θέματα να καταπιαστείς όπως για παράδειγμα το τελευταίο γεγονός στο αιγαίο και γιατί δεν κατέληξε σε ένα δεύτερο Ίμια (δεν νομίζεις ότι έχει ενδιαφέρον;) ή «Ο Πλανήτης Γη και οι Νταβαντζήδες του»
Με αυτά που αναλώνεσαι ναι μεν είναι σοβαρά αλλά δεν νομίζεις ότι υπάρχουν πολύ ποιο σημαντικά θέματα να αναλύσει ένας άνθρωπος σα εσένα; Σκέψου πάλι από την άλλη , για ποιον είναι «μείζων ζήτημα» ; Σίγουρα όχι για τον μέσο σύγχρονο έλληνα, μπορεί για σένα να είναι και καταλαβαίνω ότι αυτό το blogg είναι δικό σου και γράφεις ότι θες , αλλά καλό είναι όταν έχεις μια φωνή να προσπαθείς να την χρησιμοποιείς έτσι ώστε να ωφελούντο το δυνατότερο περισσότερα άτομα. Ο μέσος έλληνας και τούρκος σήμερα θέλει ειρήνη φίλε. Πολύ που χέστηκαν για την καταγωγή τους και την ιστορία τους όσο υπάρχουν πολύ ποιο σημαντικά θέματα στο χέρι. Αυτά κολανε στα τελευταία γεγονότα αν τα παρακολούθησες από κοντά. Όσο για τον νεοβλαχο τον Λιακοπουλο , πραγματικά πιστεύω ότι δεν αξίζει να ασχολιόνται κάποιοι μαζί του ΙΔΙΚΑ άτομα με σοβαρή και ολοκληρωμένη άποψη όπως εσύ. Όσο για τους φασίστες που ανάφερες… δες τα τελευταία γεγονότα στην Γερμανία και κλάψε. Εκτός και σε ενδιαφέρουν μόνο όσα γίνονται στην Ελλάδα και μόνο οι «δικοί μας».
Φιλικά Impostor

cyrus είπε...

Συγγνώμη, αλλά...

Αυτό το φαινόμενο -- να μπαίνουμε στα μπλογκ των άλλων και τους λέμε τι να γράφουν -- είναι κάποια καινούργια μόδα που δεν γνωρίζω;

impostor είπε...

Όχι , καμία σχέση. Απλά θεωρώ ότι είναι κρίμα ορισμένοι άνθρωποι ( συγκεκριμένοι ) να αναλώνονται σε αηδίες τύπου Λιακό και σε καμία περίπτωση δεν είπα στον till «τι να γράψει» . Αν πραγματικά πιστεύεις ότι από τα γραφόμενα μου υπονοώ το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γράφει ο till τότε θες μερικά βασικά μαθήματα δημοκρατίας γιατί έχεις μείνει πίσω. Μπορείς να πεις ότι είμαι off topic (που είμαι όντος) αλλά όχι και να με κατηγορήσεις ότι «λέω τι να γράφουν». Έλεος.
Impostor

cyrus είπε...

Ελληνικά ξέρω. Ευχαριστώ.

cyrus είπε...

Όσο για τα περί δημοκρατίας, επιστρέφονται ως απαράδεκτα. Από το ύφος σου φαίνεται πολύ καθαρά ποιος πάσχει σ' αυτό τον τομέα.

Αταίριαστος είπε...

Δεν υπάρχει πάτος για τον Λιακό, πάντα έχει και "χαμηλότερα".

Ανώνυμος είπε...

Για την ηλικία σας
καλές οι μαλακίες σας...
Χρήστος Κάπα