Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Σάββατο 25 Μαρτίου 2006

Οδηγίες προς υποψήφιους αγίους...

Θέλετε να γίνεται Άγιοι; ακολουθήστε τις παρακάτω απλές οδηγίες, και έχετε την αναγνώριση στο τσεπάκι σας.
1. Φροντίστε όταν οδεύετε προς τον θάνατο να μην φέρετε πολλά κιλά στο σαρκίο σας. Θα διευκολύνετε έτσι κατά πολύ την διαδικασία.
2. Κανονίστε με κάποια μονή, μοναστήρι κλπ. να φιλοξενήσει το πτώμα σας.
3. Δώστε σαφείς οδηγίες για την ταφή σας: θα πρεπει να ταφείτε σε χώρο αεροστεγή, άνευ χώματος, κτισμένο με τούβλα και με επίστρωση τσιμέντου. Ο τάφος θα ανοικτεί μετά την παρεύλευση 15 ετών. Αφήστε την Φύση να κάνει την δουλειά της (όπως την κάνει και με το καλό malt που ωριμάζει στα βαρέλια του Jack Daniels).
4. Απο εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο ηγούμενος του Μοναστηρίου ή της Μονής. Μετά το άνοιγμα του τάφου, θα αναλάβει (να είστε σίγουροι) ο ίδιος για την διάδοση των καλών νέων.
5. Αν είστε τυχεροί και ζει ακόμα ο Γιαμαρέλος, θα έχετε ακόμα περισσότερες πιθανότητες για την διάδοση των καλών νέων.
6. Συγχαρητήρια! Είστε υποψήφιος Άγιος! Να είστε σίγουροι πως ο αγώνας σας θα έχει αίσιο τέλος. Θα φροντίσει άλλωστε για αυτό ο Ηγούμενος της Μονής που λέγαμε, και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Ορθοδόξου Εκκλησίας Α.Ε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί με διαπλέκετε αγαπητέ Τιλλ?
Εγώ την επιστήμη μου εκφράζω. Το αν έλαβα υπ' όψιν το νομοσχέδιο περί καψίματος των νεκρών που θα συζητιόταν προσεχώς -και αυτό ισχυροποίησε την θέση μου, δεν το κρύβω- αυτό έγινε προς υπερασπισιν του επαγγέλματος των ιατροδικαστών, δεδομένου ότι τι νεκροψία να γίνει πάνω σε στάχτες;
Εμείς οι ιατροδικασταί, θέλουμε τα πτώματα να μένουν πτώματα ζωντανά και να μη καίγονται, άλλως θα χάσουμε ολόκληρη την υπόληψή μας.
Λάβετε παρακαλώ υπ' όψιν σας και την δεινήν μας θέσιν.
Ταύτα και μένω.

ένας (είναι ο) Γιαμαρέλος

Ανώνυμος είπε...

...και ελεγα...δεν θα μιλήσει??? Θα μιλησει... δεν μπορεί!!!
Αρε Μανώλη, καλά τα λες... αλλά ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙΣ ρε αδερφέ! Μήπως να αφήναμε και ένα κεράκι αναμένο μέσα στο κενοτάφιο για να καίει και το οξυγόνο??? ε? τι λες??? Θα βοηθούσε???