Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2007

Φύλλά ελιάς...

Την Δευτέρα το πρωί κάποιος στην Μεσσηνία σκότωσε τον αδελφό του με τρεις μαχαιριές, επειδή διαφωνούσαν για το αν έπρεπε ή όχι να δώσουν φύλλα ελιάς στον καρκινοπαθή αδελφό τους. Εδώ πλέον δεν μιλάμε για απλή επιδημία μαλακίας: μιλάμε για ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ επιδημία μαλακίας. Ελπίζω τώρα η Δρούζα να αισθάνεται υπερήφανη. Αλλά εντάξει, τι να περιμένει κανείς όταν οι απολογητές των "θεραπευτικών ιδιοτήτων των φύλλων ελιάς" είναι κάτι γνωστοί αυτόκλητοι ανεκδιήγητοι τύποι σαν τον Παππά πχ, (που σπεύδει για μια ακόμη φορά να "κατακεραυνώσει" συλλήβδην όλη την σύγχρονη Επιστήμη, όντας ο ίδιος Μέγιστος Πανεπιστήμονας και @@ μύδια), κατακλύζοντας τις life-style μεσημεριανές εκπομπές της πούτσας και αναγγέλοντας την έλευση της θεραπείας κατά του καρκίνου ανάμεσα σε διαγωνισμούς μαγειρικής και επισκέψεις/απαγωγές από εξωγήινους. Και δώστου να παρατάνε οι άνθρωποι τις χημειοθεραπείες τους για να "γιατρευτούν" από τα φύλλα. Τελικά νομίζω πως ο μόνος τρόπος με τον οποίο κάποιοι άνθρωποι θα σταματήσουν να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους και τον κόσμο, είναι ο ανασκαλοπισμός. Αν το παλούκι μπεί απο τον κώλο και φτάσει μέχρι τον εγκέφαλο, υπάρχει η πιθανότητα να σπάσει ο κάλος που υπάρχει εκεί και το μυαλό να αποκαταστήσει την φυσιολογική του λειτουργία...

6 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Κοιτα να δεις τι γινεται...
Μεσα σε δυο ωρες η Δρουζα καταφερε να παραμιλαει ολη η Ελλαδα...
Ελεος...

pølsemannen είπε...

Α, κοιτάξτε εγώ θεωρώ οτι τα φύλλα της ελιάς (και οι ελιές φυσικά) πρέπει να κάνουν θριαμβευτική είσοδο στο Azeroth στο νέο εξπάνσιον του WoW, "World of Warcraft - The Drouzian Elves Curse".

Τέτοιες θεοεπιστημονικές μαγικές ιδιότητες, των ποτισμένων με ζιζανιοκτόνο Roundup™ φύλλων του ιερού ελαιόδένδρου δεν πρέπει να μένουν ανεκμετάλευτες από την Blizzard.

doctor είπε...

Μην ξεχνάτε ότι κάποιος που ξέρει ότι θα πεθάνει θα δοκιμάσει ότι του δώσετε.

Η επικείμενη έλευση του θανάτου καταλύει τη λογική.

Αν το καλοσκεφτούμε και η θρησκεία είναι ένας καρκίνος του νου...

doctor

Φιλαλήθης είπε...

Τι έγινε ρε Μανώλη ,ξεκόλλησες;
Για το θέμα μας τώρα ,άσε έχω χεστεί με όλους τους γνωστούς μου με αυτό το θέμα.
Είναι απίστευτο ,ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια μαλάκινση στον κόσμο,
Και αναρωτιέμαι ,ρε φίλε ,ή κάνω παρέα με πολλούς μαλάκες ή είμαι εγώ ο μαλάκας.
Δεν ξέρω ,ειλικρινά δεν ξέρω,κάτι έχει παιχτεί στον κόσμο που δεν έχω πάρει χαμπάρι ...κάτι τρέχει!

Aggelos Abatzis είπε...

TI NA SXOLIASW? EDW H DROUZA EVGALE ENAN TYPO POU ISXYRIZOTAN OTI OI TRIXES TOU EINAI KERAIES ME TIS OPOIES EPIKOINWNEI ME EXWGHINOUS.
KAI DEN TON EVGALE KAN GIA PLAKA

Ανώνυμος είπε...

Επίσης μεγάλωναν τα πέλματα του, τα άκρα του γενικά και τέλος .. τα δάχτυλα του λειτουργούσαν ως τηλεοπτικοί δέκτες!