Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2007

Το Dark Portal ανοίγει...

Τα μεσάνυχτα της 16ης Ιανουαρίου το Dark Portal θα ανοίξει, και χιλιάδες πεινασμένοι δαίμονες απο τα Outlands θα ξεχυθούν στον κόσμο του Azeroth, σκορπώντας παντού τον τρόμο και την καταστροφή. Οι συνδυασμένες δυνάμεις των Horde και των Alliance μαζί με τους ακούραστους φύλακες του Argent Dawn θα είναι εκεί, έτοιμοι να υπερασπιστούν τα εδάφη τους. 5 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, θα ανοίξουν και τις πύλες τους 2 απο τα τα καταστήματα του Παπασωτηρίου και του Πλαισίου (1 και 1) για να δώσουν στους ετοιμοπόλεμους μαχητές του Azeroth το πρώτο expansion του Wow: το Burning Crusade. Περήφανοι Horde (και ξιπασμένοι Alliance), ετοιμάστε τα PC σας, κάντε defrag, πετάξτε ότι άχρηστο έχετε, κάντε και ένα restart, και prepare yourselves. Η μάχη αρχίζει. Το Dark Portal ανοίγει, και δεν υπάρχει πλέον δρόμος επιστροφής... FOR THE HORDE!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρχησε η κορη μου να παιζει..
εχουμε βρει τον μπελα μας μ'αυτα.

Kelsos είπε...

Άντε να δούμε αν θα βρούμε να πάρουμε κανένα... μετά από 5 μήνες αποχής είπα να ξαναρχίσω το WOW :P

Ο Καλος Λυκος είπε...

γνωστό και ως cyber-crack

Fibi είπε...

Άντε να δούμε...
Είχα βάλει στόχο πριν το crusader να πάω 60, ατύχησα :(

Πιστεύω όμως να με παρηγορήσει το pet που θα πάρω απο τη συλλεκτική έκδοση, αν βέβαια τη βρούμε :Ρ

Ανώνυμος είπε...

to pira idi :D

Kelsos είπε...

Εγώ μπορώ να πώ ότι τις δύο πρώτες μέρες έλιωσα κυριολεκτικά ανεβάζοντας τον καινούργιο χαρακτήρα αλλά από σήμερα λέω να το πάρω πιο χαλαρά γιατί πρέπει να διαβάσω κι όλας...

Ανώνυμος είπε...

lol!!!
Ο Κύκλος των Καμένων Παιχτών!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Η τύχη με έφερε κι έπεσα στο blog σου. Πολύ καλή δουλειά. Πραγματικά μέσα σε μια καθημερινότητα γεμάτη από καφετζούδες, αστρολόγους, μάγους, ιερείς διαφόρων θρησκειών, τηλεπλασιέ και UFO (διαβάζεται "ούφο") - και το χειρότερο είναι ότι έχει γεμίσει και το ίντερνετ με αυτά - blog σαν το δικό σου είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν.

Αυτά τα ολίγα και sorry για το άσχετο ποστ.