Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Δευτέρα 2 Απριλίου 2007

Φέρτε το πριόνιιιι...

Σκηνικό 1:
Πηγαίνοντας στο περίπτερο να πάρω εφημερίδα, περνάω μπροστά απο σταματημένο αμάξι που παίζει όσο πιο δυνατά γίνεται τον -Geia-sou-Maria-Σαμπρέλ.

Σκηνικό 2, λίγα λεπτά μετα:
Επιστρέφοντας, ένας τύπος απο το σπίτι απέναντι απο το παρκαρισμένο αμάξι βάζει ακόμα πιο δυνατά τον Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι.

Συμπέρασμα:
Τείνω να πιστέψω πως η Πάνια ουσιαστικά χλευάζει το τηλεοπτικό προϊόν της υποκουλτούρας που μας κατατρέχει νυχθημερόν, χρησιμοποιώντας το ίδιο το μέσον με τον πιο σκληρό και ειρωνικό τρόπο (και αρκετοί το έχουν ψιλιαστεί αυτό). Γιατί στην πράξη δεν υπάρχει καμία απολύτως ποιοτική διαφορά ανάμεσα στο Geia sou Maria και στον Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι/Εραστή/Πέντε λεπτά/Μαύρη/Το θέλω. Η μόνη διαφορά είναι ποσοτικής φύσεως, κοινώς τα φράγκα που σπρώχνονται για την προώθηση των διαφόρων Σαμπρέλ. Κοινώς, η Πάνια είναι μια πραγματική επαναστάτρια των Media: Ξεμπροστιάζει την κατάντια της Ελληνικής τηλεόρασης χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς πρότυπα που χρησιμοποιεί και η "ορθή" τηλεόραση, πίσω απο την κάλυψη των ατάλαντων ταλέντων της, που στην πραγματικότητα διαθέτουν ίδιο ταλέντο με αυτό των διαφόρων politically correct αστέρων της τηλεόρασης...

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις άδικο! :-)

pølsemannen είπε...

Συμφωνώ καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως...

Αν βάλεις τον Σαμπρέλ να τραγουδήσει τον δολοφόνο με το πριόνι ή άλλο άΖμα από τα ταλέντα της Πάνια, θα έχει την ίδια επιτυχία με το geia sou Mariah!

Φιλαλήθης είπε...

Την έχει που την έχει την βατσίνα ,γιατί να μην πληρώνεται κιόλας;

Rodia είπε...

Εχμ.. καλά, την Αννίτα την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Σοβαρά. Ιδίως τώρα που η Τατιάνα χτύπησε κορυφή στα ποσοστά τηλεθέασης...
ΑΝΝΙΤΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ
(χωρίς πλακα)

Kwlogria είπε...

Ακριβώς! Γεια στο στόμα σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Sarbel, oxi Sabrel.

Kwlogria είπε...

Είπες τέλεια όσα σκεφτόμουν να πω κάποια στιγμή! Ακριβώς έτσι είναι!!
Καλημέρα:)

Kwlogria είπε...

Όχι, δεν είμαι τρελλή (2 σχόλια). Ξαναδιάβασα το ποστ και το ξαναφχαριστήθηκα! :)

pølsemannen είπε...

@ The_bar

Ο άνθρωπος λέγεται Σαμπρέλ γιατί ο προπάππος του είχε βουλκανιζατέρ στην Βηρυτό.

Μη κοιτάς τώρα που από μετριοφροσύνη το 'κανε Σαρμπέλ...

ΥΓ.

Σε αντίθεση με την kwlogria που δηλώνει "μη τρελή" εγώ είμαι εντελώς πυροβολημένος!

Υγιαίνετε.

Floydian είπε...

Μάλλον ψιλοαργήσαμε να το καταλάβουμε. Εν τω μεταξυ ο Καρβέλας έχει γίνει (ακόμη πιο) ζάμπλουτος από τα δικαιώματα των τραγουδιών.
Ότι και να πεις είναι λάθος ρε γαμώτο...

Dr NoNe ∋∈ είπε...

όπου στρώνουμε, κοιμόμαστε

civil είπε...

πέστα, πέστα!

Ανώνυμος είπε...

γεια σου till!! δες αυτο:
http://tinyurl.com/2g6qxa

pølsemannen είπε...

Σχετικά με την κινητοποίηση της Παρασκευής για την Αμαλία, σας ενημερώνουμε ότι:

α) Την Παρασκευή 1η Ιουνίου, όλοι οι bloggers θα ανεβάσουμε ένα post με τον κοινό τίτλο "Για την Αμαλία".
β) Το τελικό κείμενο που θα αποσταλλεί με e-mail σε υπουργεία, αρμόδιους φορείς, κλπ έχει ήδη αναρτηθεί και όποιος θέλει μπορεί να το αντιγράψει και να το δημοσιεύσει (όχι πρίν την Παρασκευή). Επίσης θα βρείτε λίστες με links, μεταφρασμένα κείμενα και δελτία τύπου.
γ) Έχει ανοίξει ένα προσωρινό blog για την τελική φάση του συντονισμού της όλης προσπάθειας, με τίτλο
Για την Αμαλία - http://giatinamalia-blog.blogspot.com/
Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε ώστε να δικαιωθεί κάποτε ο αγώνας της Αμαλίας, μπορείτε να ενημερωθείτε από εκεί για όλες τις λεπτομέρειες της συλλογικής αυτής δράσης. Δηλώστε συμμετοχή για να γίνετε contributors και ενημερώστε όσους μπορείτε.

kofidispower είπε...

geia xara
http://kofidispower.blogspot.com
πιστευω πρεπει να μπεις στο blog μου γτ στανταρ σε ενδιαφερει και μετα να το βαλεις και στην λιστα με τα λικς σου...γιατι θα το λατρέψεις και πρέπει να υποστηρίξεις την επαναστατική φραπεδιστική νεολαία...ευχαριστώ (προκαταβολικά)

patsiouri είπε...

Ξέρω τον αδερφό ενός "θύματος"της Ανίτας.
Τρομερά φτωχή οικογένεια...
Παρ'όλο που συμφωνούν με το θέμα της εκμετάλλευσης, από την άλλη είναι ανακουφισμένοι που ο γιός τους απασχολείται εκεί πέρα και δέν τον έχουν στο τριάρι γιατί η ζωή όλη μέρα μαζί του είναι μαρτύριο...
Σά χώρο φύλαξης την βλέπουν την εκπομπή, που θα έπρεπε κανονικά να τους τον παρέχει το κράτος...γιατί ο νεαρός είναι σχιζοφρενής...
Τί να πείς...

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ψυχικα αρρωστοç και πιο πολυ τσαντιζομαι με την υποκρισια των ενωσεων γιατην ψυχικη υγεια παρα με την πανια. εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα εκει αλλα μάρεσει που καποιοι σαν εμενα μπορουν να ξεφυγουν απο την περιθωριοποιηση.