Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Σάββατο 11 Αυγούστου 2007

Τέλος Εποχής...

Το παρών blog απ΄ ότι φαίνεται τα έφαγε τα ψωμιά του. Η Παγκόσμια Συνωμοσία της Μαλακίας κατάφερε να επικρατήσει στον πλανήτη, ως εκ τούτου σταματώ να γράφω και πάω να συνεχίσω το WoW που το άφησα στη μέση για να γράψω τις λίγες τούτες λέξεις. Εκεί τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα: Η εικονική πραγματικότητα ενός παιχνιδιού μου προσφέρει εδώ και καιρό πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση απο την φιλοσοφική ενασχόληση με τον αρχαιοελληνικό πούτσο που έχουν καρφώσει όλοι πλέον στο κεφάλι τους. Τα μνειμειώδη κείμενα τα οποία φιλοξενούνται σε αυτό το blog θα παραμείνουν μάρτυρας της αποτυχημένης μου προσπάθειας να ρίξω λίγο φώς στο πνευματικό σκοτάδι των αρχαιόκαβλων. Άντε γειά λοιπόν, που έλεγε και μια ψυχή... Θα τα λέμε που και που μέσα απο το νέο μου blog, ο Καμένος του WoW...

8 σχόλια:

Αταίριαστος είπε...

Κρίμα...
Σίγουρα πάντως η νέα σου ενασχόληση είναι περισσότερο ευχάριστη.

Φοινικιστής είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Φιλαλήθης είπε...

Ο πόλεμος με την βλακεία φίλε Μανώλη ,είναι διαρκής και ανελέητος ,είναι ο μοναδικός πόλεμος ,ο οποίος δικαιολογεί τις "παράπλευρες απώλειες" και καταβροχθίζει από καταβολής κόσμου ,τον άμαχο πληθυσμό σαν σποράκια.
Ε λοιπόν ,εγώ δεν παρατάω τον "λόχο" μου και θα δίνω την μάχες μέχρι να χάσω να μαλακέψω δηλαδή!!!!
ΑΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

pølsemannen είπε...

Α. ρε Till την έκανες από κούπες...

Στην νέα βερσιόν του WoW θα υπάρχει η νέα φυλή των ΕΛ, που θα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τους Undead, το δε μεγάλο τους όπλο θα είναι ο πολιορκητικός κριός "Big Hellenic cock of darkness"!



Πολλά από τα κείμενά σου είναι όντως "μνημεία"!

Ανώνυμος είπε...

Από δω και πέρα μόνο WOW γιατί μόνο σε αυτό είσαι καλός. Δηλαδή στην εικονική πραγματικότητα. Άσε την αρχαία Ελλάδα γιατί εκτός από άσχετος είσαι και θρασύς. Άλλωστε η θρασύτητα είναι ιδιότητα του ημιμαθή.
Όσο για τον ιεραπόστολο τον Φοινικιστή, ανίατη η αρρώστια στο μυαλό του. Δεν μπορώ όμως να τον βοηθήσω, ξέρω όμως να του προτείνω έναν πάρα πολύ καλό γιατρό. Ψυχίατρο εννοώ.

Ανώνυμος είπε...

"Τα μνημειώδη κείμενα τα οποία φιλοξενούνται σε αυτό το blog..."

Χαχα ε όχι και μνημειώδη;
Η αμετροέπεια σε όλο της το μεγαλείο.

Michalis είπε...

Πολύ καλή δουλεία !!! Συγχαρητήρια !!! Αν θες να δεις αστεία βίντεο μπορείς να επισκέπτης http://funniestvideoclips.blogspot.com/ όπου εκεί μπορείς να βρεις συλλογές από επιλεγμένα αστεία βίντεο. Απόλαυσε…

Rodia είπε...

Κρίμα που φεύγεις και αφήνεις να αλωνίζουν ασύδοτα. Λιγοστεύουν οι φωνές... Εκλεισε και το funEL...
Στις 14 Δεκέμβρη είναι η δίκη του blogme.gr θυμήσου το, ε

:-) περνάω κάπου κάπου και ρίχνω μια ματιά. Πολύ ωραία κείμενα, πράγματι. Πρωτότυπα.