Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Σάββατο 25 Μαρτίου 2006

Νέες ειδικότητες...

Πρόταση προς το Υπουργείο Υγείας:
Τροποποίηση λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων της χώρας. Προτείνω απο εδώ και στο εξής, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό να εξετάζει πρώτιστα τους ασθενείς που εισέρχονται στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του εκάστοτε νοσοκομείου που εφημευρεύει για τις εξής τρείς παθήσεις:
1. Κακό Μάτι.
2. Γλωσσοφαγιά.
3. Μάγια.
Η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα η οποία θα τελεί τις εξετάσεις για τις ανωτέρω παθήσεις, θα πρέπει να αποτελείται απο ιατρούς των παρακάτω ειδικοτήτων:
1. Αστρολόγο - Μελλοντολόγο.
2. Χαρτορίχτρα.
3. Καφετζού.
Μετά την διάγνωση της ασθένειας, προτείνονται οι παρακάτω ειδικότητες για την ορθή θεραπεία της πάθησης:
1. Ξεματιάστρα.
2. Επιλυτής μαγιών.
3. Τελεστής ευχελαίων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε την ειδικότητα που έχει αναπτυχθεί στις ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ μονές, όπου εμείς οι καλόγριες κάνουμε εξετάσεις, βυθοσκοπήσεις παχέος εντέρου, στηθομαγνητοσκοπήσεις, εγχειρήσεις ανοικτής (και κλειδαμπαρωμένης) καρδίας, θεραπεία Προστάτου (αγίου) και πολλά άλλα τινά.
Αν αμφιβάλλετε για την αποτελεσματικότητα των θεραπειών που προσφέρουμε στο ΤΖΑΜΠΑ (μόνο κανα κεράκι και κανα ταματάκι και αυτό μόνον αν προαιρείσθε) περάστε να σας εξετάσουμε και κατόπιν να σας θεραπεύσουμε.
Τα στοιχεία σας και οι ακτινογραφίες σας θα παραμείνουν στο καλώς οργανωμένο σούπερ ντούπερ αρχείο μας για κάθε μελλοντική χρήση. Αλλά, τι να τις κάνετε; Στον παράδεισο (όπου εγγυημένα θα μεταβείτε) θα είστε διαφανης.

Μετά τιμής, αδελφή Βησσαριωνίτσα, μέλλουσα αγία
(είμαι λεπτή και θα αγιάσω)

cyrus είπε...

Το γελάς; Ξέρεις σε τι επίπεδα θα πέσει η ανεργία αν θεσμοθετηθούν αυτές οι νέες ειδικότητες; Όλη η Ευρώπη θα μιλάει για το "νέο ελληνικό θαύμα". Θα έρχονται οικονομολόγοι να μελετήσουν από κοντά το πρόγραμμα (και να πάρουν και τη χάρη του Αγίου Πνεύματος -- δεηθώμεν). Η Κομισιόν θα μας δώσει 35 δισ. ευρώ για να παρέχουμε την τεχνογνωσία και στις άλλες χώρες της Ε.Ε.

Σου προτείνω επίσης τις ειδικότητες: Κομποσχοινιστής, Αρωγός Συνειδητού Ονειρέματος (απαραίτητο το PhD), και Καθοδηγητής Αναδρομών σε Προηγούμενες Ζωές. Αυτή η τελευταία ειδικότητα θα έχει και το μεγαλύτερο πρεστίζ, καθότι έχει τον μακρύτερο τίτλο.

Χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι καφίριδες αλλά εμείς εδώ στην Σαουδική Αραβία την Μαγία την παίρνουμε πολύ σοβαρά, σαν μέγιστη προσβολή που είναι στο όνομα του Προφήτη (μύρα να πατάνε τα σανδάλια Του). Αυτό φαίνεται, άλλωστε και από τις περίπου τρείς δίκες Μαγίας που κάνουμε κάθε χρόνο και που με την ευλογία του Αλλάχ (αιωνία να είναι η δόξα Του)καταλήγουν πάντα στον αναμενόμενο λοθοβολισμό. Και στα δικά σας καφίρηδες.

Σαλάμ Αλέκουμ