Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Κυριακή, 2 Απριλίου 2006

Δεν μπορώ...

...παρά να υποκλιθώ στο μεγαλείο των Ιπποτών του Μυστικού Τάγματος funEL, και να το μεταγράψω αυτούσιο:

----------
1η Απριλίου Επίσημη Μέρα Λιακούρειας Αλήθειας

H 1η Απριλίου ανακηρύσσεται επισήμως από το Τάγμα των Ιπποτών funΕL ΗΜΕΡΑ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Προς Γνώση και συμμόρφωση λοιπόν παραθέτουμε επαναληπτική σειρά Λιακούρειων Αληθειών:


Μόνο ο Προφήτης Λιάκουρας, ο γέροντας +ευλόγησον+, ο μέγιστος Σακκέτος-Πακέτος και ο Πούτιν ξέρουν την αλήθεια.

Οι υποχθόνιοι, το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπι, η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, η Νέα τάξη των πραγμάτων, ο Αντίχριστος, οι Ιλλουμινάτι, το Βατικανό, οι Εβραιοκομμουνιστές, oι Εβραιοκαπιταλιστές, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι κουλτουριαραίοι, οι συνωμότες επιστήμονες, ιστορικοί και άλλοι πολυπληθείς κρόνειοι κακοί, δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να πολεμάν λυσσωδώς την Ελληνορθοδοξία (διότι είναι η μόνη καλή πλευρά του γνωστού και αγνώστου σύμπαντος κόσμου και επομένως ο μοναδικός στόχος και εχθρός).

Το σχέδιο των κακών βρίσκεται στα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" όπου παρέδωσε η 12μελής Λευκή Αδελφότητα στους Κακούς, που έχει έδρα την πυραμίδα τεραστίων διαστάσεων (αλλά ταυτοχρόνως τα Ιμαλάια), στην έρημο Τακλαμαράν της Κίνας όπου μέσα της βρίσκεται η πραγματική πρωτεύουσα της γης και η παγκόσμια κυβέρνηση που κυβερνά τον κόσμο. Είναι η ίδια πυραμίδα με την οποία ο Μεγαλέξανδρος βούλωσε τις τρύπες της γης και τoυς καλικατζαραίους.

Το 2024 θα επικρατήσει η 6η Ελληνική Κοσμοκρατορία όπου όλοι θα τρων με χρυσά κουτάλια. Θα προηγηθεί η παράδοση της Πόλης στους Έλληνες από τους Ρωσοκινέζους (που θα την καταλάβουν με τις γνωστές ψάλλουσες αντιβαρυτικές χριστιανορθόδοξες κοσμοσφαίρες). Εννοείται ότι θα έχουν εγερθεί οι συνειδήσεις τουλάχιστον 150.000.000 ορθοδόξων Ελλήνων (που τώρα νομίζουν ότι είναι Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί, Ρώσοι κλπ). Ο Αντίχριστος (Μεϊττρέγιας 666) θα επικρατήσει προσωρινά μέχρι να τον κατατροπώσει οριστικά ο ελληνορθόδοξος Βασιλέας του Κόσμου Ιωάννης (ο γνωστός Γιαννάκης Ιωάννου από το Τραχώνι Λεμεσού), που θα κυβερνήσει με την Παλιά Τάξη των Πραγμάτων.

Η ορθόδοξη Ρωσία είναι πλέον μια Υπερδύναμη με πόλεις στη Σελήνη, πολυπληθείς διαστημικούς σταθμούς ΠΑΝΤΟΥ, με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, σχέδια των οποίων βρίσκονται στα αρχαία Ελληνικά - Βυζαντινά χειρόγραφα στο Άγιο Όρος (γι αυτά και άλλα μυστικά όπλα πήγε ο Πούτιν εκεί και γι' αυτό οι Κακοί σαμποτάρισαν το Σινούκ που έπεσε). Οι ίδιες κοσμοσφαίρες που είχαν οι ΕΛ στον πόλεμο με τους Άτλαντες (οι οποίες ψάλουν βυζαντινά Τεριρέμ μελωδίες).

Οι Ρώσοι κατέχουν φοβερά Ορθόδοξα τεχνολογικά και άλλα μυστικά, έχουν τεράστιες υπόγειες βάσεις, νεότατου τύπου πυρηνικά, ψάχνουν για τους υποχθόνιους - καλικατζαραίους, συναλλάσσονται με τους εξωγήινους κλπ. Μαζί με τη Κίνα αποτελούν το αντίπαλο δέος στη Νέα Τάξη των πραγμάτων.

Όχι μόνο ο Χριστός ήταν Έλληνας με ελληνική παιδεία, μιλούσε ελληνικά κλπ, αλλά και ΟΛΟΙ της περιοχής (όλης της λεκάνης της Μεσογείου τουλάχιστον, Παλαιστίνης, Αιγύπτου, Αραβίας) εκείνης της εποχής από τον Πιλάτο, μέχρι τον τελευταίο ρωμαίο στρατιώτη, ήταν Έλληνες. Εννοείται ότι και η Ρώμη ήταν ελληνική, επίσης. Φυσικά οι μόνοι που δεν ήταν Έλληνες, ήταν οι κακοί της ιστορίας, ο Ιούδας και οι σταυρωτήδες που ήταν όλως τυχαίως-αναγκαίως εβραίοι.

Έτσι γεφυρώνεται επιτέλους το χάσμα Αρχαίας Ελλάδος και Χριστιανισμού, που τεχνηέντως δημιούργησε η Ανθελληνική σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, οι Ιλλουμινάτι, ο Αντίχριστος κλπ.

Η γη είναι κοίλη (κούφια), όπου ζουν οι υποχθόνιοι, μιαρά έθνη που μας τρων ζωντανούς όποτε μας βρουν μπροστά τους.

Ο Μεγαλέξανδρος εκτός του ότι ήταν Χριστιανός μονοθεϊστής εκστράτευσε στην Ασία και Ιαπωνία όχι μόνο να διαδώσει τον Ελληνορθόδοξο πολιτισμό, όπως τον προέτρεψε ο ίδιος ο Τριαδικός Θεός, αλλά για να σφράγιση τις πύλες που οδηγούσαν στο Κάτω Κόσμο του Άδη, των Υποχθονίων, των διαβολαραίων, των καλικατζαραίων, του γίγαντα Εγκέλαδου κλπ. Έτσι σφράγισε τις πύλες με εκατοντάδες πυραμίδες τεραστίων διαστάσεων σε όλη την Ασία και την έρημο Τακλαμαράν και έτσι μας έσωσε από αυτά τα μιαρά έθνη.

Οι αρχαίες μάντεις Σίβυλλες προέβλεπαν όλη την ιστορία του Χριστιανισμού. Από την γέννηση του Σείριου-Έλληνα-Χριστού-Μεσσία, μέχρι τις ορθόδοξες κοσμοσφαίρες του Πούτιν και την επικράτηση της 6ης Ελληνορθόδοξης κοσμοκρατορίας το 2024.

Υπάρχει σκελετός Κενταύρου σε πανεπιστήμιο Αμερικανοϊσραϊλινών συμφερόντων (και φυσικά μας το κρύβουν).

Οι Αμερικάνοι δεν πήγαν ποτέ στη Σελήνη.

Η ΝΑΣΑ έκανε Σατανιστικές τελετές στη Σελήνη.

Ο Ξέρξης ήταν πράκτορας των υποχθονίων, ο Μαρδόνιος τσιράκι των καλικατζαραίων Νεφελιμ.

Ο Ταΰγετος είναι τεχνιτή πυραμίδα.

Οι Ιλλουμινάτι έβαλαν το σατανιστικό τριγωνικό μάτι στις οροφές των Ορθόδοξων εκκλησιών (προφανώς για να΄παρακολουθούν τις υπερτεχνολογικές εξελίξεις).

Ο Αντίχριστος ζει ήδη ανάμεσά μας και λέγεται Μετρέγιας.

ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι μεγάλες ιστορικές ανακαλύψεις, τεχνολογίες, θεωρίες, ΕΙΝΑΙ κλεμμένες από Έλληνες.

ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι γνωστοί επιστήμονες, θεωρητικοί, τεχνοκράτες ακόμα και προφήτες, είναι σφετεριστές της γνώσης των Ελλήνων (όπως: Αϊνστάιν, Νεύτωνας, Kοπέρνικος, Ιούλιος Βερν, Νοστράδαμος) που έτσι έγιναν "τσάμπα μάγκες".

Ο ήλιος είναι σιδερένια σφαίρα και ηλεκτρική μηχανή (όπως φυσικά και η γη είναι κούφια με ένα κρυφό ήλιο να αιωρείται στο κέντρο της).

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ.

Εμφάνιση της Ρομφαίας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ σε φωτογραφία στο διάστημα την εποχή που ο Πούτιν βγήκε πρόεδρος.

Το τσουνάμι ήταν πυρηνική δοκιμή της Νέας Τάξης των πραγμάτων (που εξυπηρέτησε το σχέδιο του Θεού, ο οποίος ξεκαθάρισε τον κόσμο από τους παιδεραστές στη Ταϊλάνδη και έπνιξε δεκάδες χιλιάδες παιδιά για να τα προστατεύσει από μελλοντικές αμαρτίες -κατά ρητές δηλώσεις του Προφήτου-).

Το χτύπημα στους Δίδυμους πύργους ήταν Σιωνιστική συνομωσία και όχι επίθεση της Αλ Κάιντα (η οποία επίσης είναι Σιωνιστική Συνομωσία).

Και τρίτος πύργος κατέρρευσε που μας το κρύβουν.

Ο Θεός έκανε θαύμα στα δίδυμα του Προφήτη Λιάκουρα.

Οι Σιωνιστές κτίζουν το Ναό του Σολομώντα.

Ο τυφώνας Κατρίνα ήταν η εκδίκηση του Ορθόδοξου Πούτιν και του Θεού, που επιτέθηκε με Τέσλα στους μιαρή πολυπολιτισμική κοινωνία στη πορνική Ν. Ορλεάνη και ως εκ τούτου οι ΗΠΑ έχουν αυτή τη στιγμή στυγνή στρατοκρατούμενη δικτατορία (σύμφωνα με τις προφητείες).

Η Καλιφόρνια έχει ισοπεδωθεί από τους σεισμούς, όπως και όλες οι νότιες πολιτείες από τους τυφώνες (σύμφωνα επίσης με τις προφητείες του γνωστού γέροντος +ευλόγησον+).

Οι ταραχές στη Γαλλία ήταν υποκινούμενες από την Νέα Τάξη (και οι ταραξίες είναι Νεοταξίτες πράκτορες), για να εγκαθιδρύσουν παγκόσμια κυβέρνηση -πρόβα τζενεράλε-.

Η νόσος των πουλερικών είναι συνομωσία της Νέας Τάξης που μας επιβάλει να τρώμε τεχνητές κρεατόμαζες και μας απαγορεύει να έχουμε οικόσιτα ζώα..

Γίνονται ψεκασμοί στην ατμόσφαιρα παγκοσμίως με υλικά που μας υποτάσσουν τις χριστιανορθόδοξες συνειδήσεις, από τη γνωστή πλευρά των κακών.

Το γνωστό σφράγισμα 666 του Αντίχριστου πραγματοποιείται προφανώς με πιστωτικές κάρτες, bar code, computer, οδοντιατρικά σφραγίσματα, ταυτότητες, τηλεκάρτες, κάρτες διέλευσης διοδίων, εισιτήρια, κάρτες super market, τηλέφωνα, κινητά τηλέφωνα, χαρτονομίσματα, εγχειρήσεις με λέιζερ, τσιπάκια, διαβατήρια, ηλεκτρονικά συστήματα, τηλεοπτικές υποβολές, εμφυτεύσεις, μικροκάμερες, walkman, και πολλά πολλά άλλα...


ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ (τουλάχιστον) είναι Ελληνικός.
Αναμένουμε το νέο ανάλογο ΜΠΑΖΟΠΑΚΕΤΟ με ιερά Λιακουρορθόδοξη συγκίνηση, έτοιμοι να δώσουμε τα Ευρουδάκια στον Προφήτη να τα καθαγιάσει...
----------

4 σχόλια:

Proby είπε...

lol απλα respect! lol

filalithis είπε...

Ενημερωμένο σε βρίσκω!...lol

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΩΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΜΟΡΦΩΤΕ

Γιώργος Κ. είπε...

Μου αρέσει πολύ το σχόλιο του τελευταίου φίλου: Δείχνει την κατάντια της δημοκρατίας όπως αυτή έχει περάσει στο πετσί του νεο-ΕΛ-ληνα: Ο "εκλεγμένος" δημοσιογράφος που θα δικάσει.

Τελικά ο "αντίχρηστος" είναι ο καλός της υπόθεσης.

Για την περίπτωση Λ. θα πρότεινα ο κόσμος να διαβάζει και λίγο (δε θα τα βρει κανείς όλα στο χαζοκούτι) για να δει πως ξεκινούν και που αποσκοπούν αυτοί οι κύριοι. Αρκεί και το internet. Υπάρχουν 10άδες παραδείγματα προφητών. Διαστημική αρχαιολογία κοκ

Παρεπιπτόντως: ραδιοτηλεοπτικό έχει ασχοληθεί; (βαριέμαι να το googl-άρω)