Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Παρασκευή 19 Μαΐου 2006

ΟΙ 8 λόγοι για τους οποίους...

...ψήφισα Lordi στα προκριματικά της Eurovision (πρώτη φορά άλλωστε που ασχολούμαι με το αυτό το πανηγύρι), και σκοπεύω να το ξανακάνω και στα τελικά το Σαββάτο:

1. Επειδή διάβασα το σχετικό καταπληκτικό κείμενο του Ιστολόγιου και με έπεισε.
2. Επειδή γουστάρω τους Φινλανδούς που είχαν τα κότσια να στείλουν ένα hard rock συγκρότημα στον πιο κιτς-γκλάμουρ pop διαγωνισμό της Ευρώπης (το αντίστοιχο δικό μας θα ήταν να στείλουμε τον Τζιμάκο τον Πανούση, κάτι που είναι το ίδιο πιθανό με να το παγώσει η κόλαση ή να κάνει το ΚΚΕ κυβέρνηση)
3. Επειδή είχαν το καλύτερο τραγούδι!
4. Επειδή είχαν την καλυτερότερη σκηνική παρουσία!!!
5. Επειδή μου θύμισαν την εφηβική μου ηλικία (τα χρόνια του metal)...
6. Επειδή είχα εδώ και χρόνια την απορία γιατί Hard Rock συγκρότημα δεν πατάνε το πόδι τους σε αυτό τον διαγωνισμό, απλά για να τους σπάσουν τον τσαμπουκά.
7. Επειδή η αμφίεση τους μου θυμίζει έντονα τους Horde απο το World of Warcraft, και ως γνωστόν ΤΗΕ HORDE WINS. For the Horde λοιπόν...
8. Επειδή στην τελική έτσι γούσταρα. Τα freaks απο την Φινλανδία απέναντι στην γκλαμουράτη Βίσση (η οποία είναι περισσότερο freak απο τους Lordi, αν αναλογιστεί κανείς την ηλικία της σε σχέση με την εμφάνιση της)...

1 σχόλιο:

Αταίριαστος είπε...

Τελικά βγήκαν οι φίλοι μας οι Lordi, αλλά το ευτυχές είναι ότι δεν νικησε η Βίσση -οχι ότι είχε και σοβαρές πιθανότητες κι ας έλεγαν οι ηλίθιοι... Δεν θα άντεχα άλλη μία χρονιά την ίδια υστερία. Γι' αυτό θα ήμουν πρόθυμος να ψηφίσω όχι τα τέρατα αλλά τον Εξαποδώ αυτοπροσώπως.