Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2006

Γειά σου ρε ναύαρχε...

Σχολιάζει ο Derevirn σε προηγούμενο post τον Ψωμιάδη (ξέρετε, τον γνωστό γελοίο νομάρχη που έκαιγε μαζί με άλλα χριστιανόπληκτα ζώα βιβλία του Ανδρουλάκη στην Θεσσαλονίκη έξω απο το βιβλιοπωλείο του Ιανού) και κάποια παλαιότερη δήλωση του, λέγοντας το εξής: "Ταυτίζει θρησκεία με φυλή (ορθόδοξα γονίδια) και δηλώνει ουσιαστικά οτι μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε, εφόσον δεν ενοχλείται ο ίδιος και οι θρησκόληπτοι φίλοι του!". Ε, αυτό ακριβώς κάνει και ο Λιακόπουλος με το να ασκεί μήνυση κατά του blogme.gr και του Funel, την στιγμή που θεωρεί αναφαίρετο του δικαίωμα να μας σκοτίζει καθημερινά τα αρχίδια με τα υπέρμετρης βλακείας σαβουροπακέτα του: μας επιτρέπει (sic) να εκφραζόμαστε ελεύθερα, αρκεί αυτά που λέμε να συμφωνούν με τις δικές του φασιστικές ιδεοληψίες. Πάλι καλά δηλαδή που εμφανίζεται κάθε τόσο και κανένας Ναύαρχος (έστω και εν αποστρατεία) και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Τι να τον κάνουμε ρε παιδιά τον Ναύαρχο; μήπως να τον ρίξουμε στην πυρά (στην ίδια πυρά με όλους τους άλλους άθεους ίσως;) Και για να εξηγούμαστε: ποτέ δεν θα βρίσω την παναγία παρουσία χριστιανού, μόνο και μόνο επειδή σέβομαι την ζωή μου: υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο πράος και φιλήσυχος χριστιανός να μου φέρει κανένα καδρόνι στο κεφάλι... Παρεμπιπτόντως, για μένα ο πρωινός ύπνος την Κυριακή είναι ιερός. Πότε επιτέλους θα το σεβαστούν αυτό τα καμπαναριά των εκκλησιών;

6 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Αριστουργηματικόν:

Ρώτησαν τον εν λόγω ναύαρχο ε.α., εφ' όσον δεν πιστεύει στον Χριστιανισμό πώς αισθανόταν κατά την εορτή του Αγίου Νικολάου σαν ερχηγός του όπλου;;; (Παυλόπουλος ή Κουίκ στο Άλτερ)

Πόσα θες για να μας τρελάνεις ρε φίλε;;

Εκτίμησις: Ο ναύαρχος αισθανόταν όπως ένα παιδί που ενώ θέλει να παίξει μπάλα, βρίσκεται σε υποχρεωτικό εκκλησιασμό με το σχολείο.

Ανώνυμος είπε...

Έπεσες διάνα φίλε μου: και εγώ την ίδια εκτίμηση κάνω. Και την ερώτηση την έκανε ο Παυλόπουλος. Επίσης, το ακόμα αριστουργηματικότερον: ρωτάει το ζώο ο κ. Εκδότης: πως θα πρέπει τώρα να αισθάνεται το Σώμα που μαθαίνει πως ένας πρώην Ναύαρχος του δεν πιστεύει εις τα "ιερά και όσια"; και απαντά ο ναύαρχος: "Υπερήφανο φυσικά, μόνο στο Ναυτικό μπορούν και γίνονται αυτά!". Το ναυτικό ανέβηκε κατακόρυφα στην εκτίμηση μου.

Locutus Of Borg είπε...

Αλήθεια, τι είδους χριστιανική καταπίεση αναμένεται να φάει ένας (δηλωμένος) άθεος στο στρατό;

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;

Derevirn είπε...

Απο ότι είχα διαβάσει σε κάποιο blog ή forum δηλώνοντας οτι δεν ανήκεις σε κανένα θρήσκευμα, γλιτώνεις την αποστήθιση της προσευχής, τον θρησκευτικό όρκο και τα σχετικά αγήματα.

Ανώνυμος είπε...

Και σε βάζει κάποιος στο μάτι, και τρως στη μάπα τις αγγαρείες, τις υπηρεσίες και την εμπλοκή, αν δεν έχεις βύσμα εννοείται. Και το καλύτερο βύσμα είναι ο παπάς του στρατοπέδου άρα δε συμφέρει.

tr-end-y είπε...

"Αλήθεια, τι είδους χριστιανική καταπίεση αναμένεται να φάει ένας (δηλωμένος) άθεος στο στρατό;

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;"

ΟΥΔΕΜΙΑ.
(αλλά πάλι πρόκειται για μια προσωπική μαρτυρία,δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη με άλλους)