Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2006

Ο μη-δημοσιογράφος blogger...

Γράφει ο Πιτσιρίκος στην επικεφαλίδα του Blog του: "Είναι πιο εύκολο να βρεις κάποιον που να μην είναι δημοσιογράφος στα γραφεία των New York Times παρά στα Ελληνικά blogs".

Ε, πιτσιρίκο, εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος! Γι΄ αυτό και φυλάω τον εαυτό μου ως κόρη οφθαλμού: γιατί άμα με χάσω, που αλλού θα βρω ξανά έλληνα μη-δημοσιογράφο blogger;;;

5 σχόλια:

Φιλαλήθης είπε...

Γιαυτό έχει μαλιάσει η γλώσσα μου περί ανωνυμίας στα blogs ,η οποία εξασφαλίζει -σε όποιο βαθμό- την ανιδιοτέλεια και την αγνότητα -σε όπιον βαθμό- του γράφοντος.
ΥΓ.Φίλε ,αν δεν σε πειράζει ,μετα και την μαλακία που έκανα ,άλλαξε το link μου σε:http://filalithisblog.
blogspot.com/ .Thanks.

Ανώνυμος είπε...

Σόρρυ DeadDisney, δεν σε πιάνω...

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι φταιει ο Χριστοδουλος

pølsemannen είπε...

Ε, αμάν πια, βάλθηκαν όλοι οι "αστέρες" της δημοσιογραφίας να εξάγουν τα συντεχνιακά τους τερτίπια στην αναρχοκρατούμενη βλογόσφαιραν.

Παλικάρια και παλiκαρούδες λίγο δύσκολο το βλέπω αυτό. Όποιος ελληνόφωνος σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου διαθέτει υπολογιστή (τσομπούτερ στα Σερβοκροατικά) και έστω PSTN σύνδεση στο παγκόσμιον απχαιτευτικόν διαδίκτυον, μπορεί να ανοίξει ένα μπλόγκ, (μπλόγκ στα Σουηδικά) και να γράψει ότι του κατεβάζει γκλάβα του (κεφάλι στα Ελληνικά).

Αμάν πια. Επειδή η κάθε οικοκυρά σας έχει κάνει θεούς έχετε καβαλήσει 45 καλάμια.

Πάρτε το χαμπάρι. Αλλάξανε τα κόζια (Γεωργίου speaking). Όποιος γουστάρει μπορεί να δημοσιοποιεί την άποψη του στο διαδίκτυο χωρίς να είναι υπάλληλος του κάθε μεγαλοεργολάβου δημοσίων έργων.

Τώρα αν κάποιοι δημοσιογράφοι παίζουν σε δύο ταπμλώ, ένα με απόψεις αποδεκτές από τον εργοδότη τους στο μέσο όπου εργάζονται και παράλληλα
λένε τα αντίθετα σε ανώνυμο μπλόγκ, το πρόβλημα είναι δικό τους που δεν έχουν τα κότσια να πουν τις πραγματικές απόψεις τους δημοσίως.

Αλλά ως γνωστόν "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη".

pølsemannen είπε...

@ Τσαλιγοπουλου,

Ακούστε, εγώ πιστεύω οτι κατά βάση φταίει η κακούργα η κενωνία.