Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2005

Βαρέλι δίχως πάτο (again)...

Όταν ο Χαρδαβέλλας είχε κάνει εκείνες τις αλησμόνητες εκπομπές με τον καραγκιόζη-γελωτοποιό Γκέλερ, είχα μείνει με την ιδεά πως ο μίστερ Χαρδά δεν θα μπορούσε να πέσει παρακάτω. Έκανα λάθος. Χτες είχε στην εκπομπή του συνέντευξη με τον Ντάνικεν. Για μια ακόμα φορά αποδυκνύεται πως μερικά βαρέλια είναι κυριολεκτικά χωρίς πάτο. Επιπλέον, η νέα προσθήκη του μίστερ Χαρδά στην φετινή σεζόν της καταπληκτικής εκπομπής του, είναι φυσικά τα τηλεφωνικά δημοψηφίσματα. Σε αυτό της προηγούμενης εκπομπής, με θέμα το αν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους νεκρούς, παρουσίασε το καταπληκτικό ποσοστό του 95% θετικών απαντήσεων. Και στο χτεσινό περι του αν μας κρύβουν αλήθειες σχετικά με τους εξωγήινους, είχε και πάλι ένα ποσοστό 95% θετικών απαντήσεων. Σίγουρα όλα αυτά κάτι σημαίνουν. Για τον μίστερ Χαρδά μάλλλον σημαίνουν πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους νεκρούς, και πως μας κρύβουν αλήθειες για τους εξωγήινους, απλά επειδή το πιστεύουν οι τηλεθεατές του. Για μένα πάλι σημαίνουν πως το 95% των τηλεθεατών του μίστερ Χαρδά, είναι απλώς ηλίθιοι, τα γνωστά θύματα που έχουν κατεβάσει αμάσητο όλο το "πακέτο" (γειά σου ρε Σακέτο!)...

5 σχόλια:

J95 είπε...

Όταν ο Χαρδαβέλλας είχε κάνει εκείνες τις αλησμόνητες εκπομπές με τον καραγκιόζη-γελωτοποιό Γκέλερ, είχα μείνει με την ιδεά πως ο μίστερ Χαρδά δεν θα μπορούσε να πέσει παρακάτω. Έκανα λάθος.

Πολύ σωστά, γιατί οι εκπομπές με το Γκέλερ ήταν μάλλον υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα του Χάρδα.

Το Ντάνικεν πάντως τον είχε και πριν 2-3 εκπομπές, έχω την εντύπωση.

Στη χθεσινή εκπομπή αποδείχθηκε εκτός των άλλων ότι εμείς οι ΗΜΜΥ έχουμε δίκιο που θεωρούμε τους Πληροφορικάριους κατώτερες μορφές ζωής.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά, ο χάρδας δεν ήταν αυτός που στο ξεκίνημα πέρσι των ακαταμάχητων εκπομπών του, τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως αυτός, πρώτος, αμφισβητούσε τα παραφυσικοσεξουαλικομαστουροτέτοιωντεσπα φαινομένων, και πως θα ήταν ο πιο σκληρός αντίπαλος (σκεπτικιστής τάχα μου). Τι έγινε,πως συνέβει αυτή η μετάπτωση στη.. σκέψη του?

αλλά τι ρωτάω..

αυτά τα άριμα τα πακέτα φταιν για όλα

Ανώνυμος είπε...

Αν και θα βγω εκτός θέματος, τι γνώμη έχεις Till για τον Γκέλερ; Πως τα έκανε όλα αυτά τα "μαγικά";

Ανώνυμος είπε...

Ε τώρα δηλαδή τι θες να απαντήσω; Τον τύπο τον έχουν ξεσκεπάσει στο Ισραήλ εδώ και 25 χρόνια. Στις ΗΠΑ εδώ και 15 χρόνια. Τώρα πουλάει τα παραμύθια του στην Μεγάλη Βρετανία, και στις λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες όπου ευδοκιμεί το φαινόμενο των "open minded" τηλεπαρουσιαστών - δημοσιογράφων συγγραφέων - ερευνητών που επιδίδονται στο κυνήγι του μεταπαραφυσικού. Μεγαλύτερο ανέκδοτο δεν παίζει στην αποκεί μεριά του Ατλαντικού απο το όνομα Geller. Και εμείς εδώ στην Ελλάδα τον δείχνουμε και στην τηλεόραση...

Ανώνυμος είπε...

j95:Στη χθεσινή εκπομπή αποδείχθηκε εκτός των άλλων ότι εμείς οι ΗΜΜΥ έχουμε δίκιο που θεωρούμε τους Πληροφορικάριους κατώτερες μορφές ζωής.

giati,ti edeixe?