Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2004

Πάλι καλά...

Πάλι καλά που αρχίσαν να έρχονται τα μετάλλια, και μετριάστηκε κάπως το σκάνδαλο Κεντέρη - Θάνου. Το χάλκινο του Σαμπάνη και το χρυσό των Σιρανίδη - Μπίμη, ήταν τελικά ότι καλύτερο, και ήρθαν και στην κατάλληλη στιγμή. Αλήθεια όμως, ήξερε κανείς πως υπάρχει άθλημα που λέγεται "Συγχρονισμένες Καταδύσεις"; Σίγουρα κάποιοι θα το ήξεραν. Ίσως οι ίδιοι που ήξεραν πως έχουμε και εθνική ομάδα στο softball. Anyway, ας είναι καλά τα παιδιά, και ας χαρούν την νίκη τους...

1 σχόλιο:

Θοδωρής είπε...

Γειά σου φίλε Μανώλη,

Απ΄ ότι βλέπω απέκτησες το προσωπικό σου χώρο κατάθεσης απόψεων για να αποφύγεις τους ιεραποστόλους, τους ελληνέμπορες και κάθε είδους "στρατιωτάκι" του internet.

Μάθε κι ένα παραλειπόμενο από το χρυσό των Συναρίδη - Μπίμη. Όταν λοιπόν πήραν το χρυσό κι έπεσαν πάνω τους οι δημοσιογράφοι ο Συναρίδης τους είπε επί λέξει "μπα τώρα μας θυμηθήκατε;". Ίσως γνωρίζεις ότι αυτοί οι δυό πήγαιναν για προπονήσεις στην Πάτρα (από την Αθήνα που κατοικούν)μιας και δεν είχαν προπονητήριο, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων τους το πλήρωναν από την τσέπη τους. Μεγάλη μαγκιά φίλε μου το χρυσό... ή και χωρίς χρυσό η συμμετοχή τους.

Να είσαι καλά,
LTH (Θοδωρής Λιζάρδος)