Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Τρίτη 11 Ιουλίου 2006

Η ευρυζωνικότητα και η περιτομή...

Σχόλιο ανώνυμου χρήστη στο προηγούμενο post για την έρευνα του WWWHY? σχετικά με την πορεία του Internet στην χώρα μας:

"Ειστε αχαραστοι και μαλακισμενα που καθεστε και βριζετε τους υπευθυνους,αρχιδια του κερατα...στις μουσουλμανικες χωρες το πετσι το κοβουν μαχαιρι με το που γεννιεται καποιος ,και εσεις μαλακισμενα μας κατηγορητε και μας βριζετε εχοντας το πετσακι σας!!!!!!ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ μαλακισμενα....."

Προσέξτε τώρα την σύνδεση που κάνει ο αγαπητός ανώνυμος ανάμεσα: α) στην κριτική που ασκείται σε έναν κρίσιμο τομέα της καθημερινής μας ζωής (συγκεκριμένα σε αυτόν που άπτεται της πορείας της χρήσης της ευρυζωνικότητας και της διάδοσης της πληροφορικής στο ευρύ κοινό), και β) στην πρακτική της περιτομής που ασκείται στις μουσουλμανικές χώρες.

Προφανώς, και σύμφωνα με την λογική του αγαπητού ανώνυμου, υπάρχει κάποιου είδους απροσδιόριστη (σχεδόν μεταφυσική θα πρόσθετα), αλλά απόλυτα υπαρκτή σχέση ανάμεσα στο να μιλάς για τον τρόπο με τον οποίο μαλακίζονται οι "υπεύθυνοι" για την διάδοση του Internet αντί να δώσουν λύσεις στο πρόβλημα της χαμηλής δυείσδησης της ευρυζωνικότητας στην Ελληνική κοινωνία, και στο να διαθέτεις ακέραιο το έμπροσθεν τμήμα του φαλλού σου.

Τουτέστοιν, ακολουθώντας την παραπάνω συλλογιστική, κάποιος ο οποίος δεν είναι Μουσουλμάνος (και προφανώς δεν είναι ούτε Ιουδαίος, ούτε Κόπτης), δεν έχει κάνει περιτομή, οπότε δεν έχει υποστεί τον συγκεκριμένο "ακρωτηριασμό". Οπότε, εφόσον διαθέτει ακέραια την ακροποσθία του, δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει και να κατακρίνει τους όποιους "υπεύθυνους" για τις επιλογές τους στον κρίσιμο τομέα της διάδοσης της πληροφορικής και της χρήσης της ευρυζωνικότητας στην χώρα μας. Εάν το κάνει, τότε είναι αχάριστος, μαλακισμένος, και αρχίδι του κερατά.

Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς, εγώ πάντως τον συγκεκριμένο ανώνυμο τον βαθμολογώ με 10 (με άριστα πάντα το 10). Ο φίλος μας αρίστευσε στο μάθημα της Εμπεριστατωμένης Μαλακίας, και αποφοιτεί μετά επαίνου απο το τμήμα Κατασπατάλησης Σπέρματος στην Λεκάνη της Τουαλέτας. Του απονέμεται το βραβείο της Ανοικτής Παλάμης...

18 σχόλια:

glenn είπε...

Έχει μια ωραία αρχαία(;) έκφραση για τον συλλογισμό του: "ράβδος εν γωνία άρα βρέχει".

Rodia είπε...

Γιατί το γενικεύετε αγαπητέ; Ο ανώνυμος το τοποθετεί άριστα ορμώμενος από τον πόνο του, άσε που πιθανότατα γνωρίζει καλά κάτι τι που αγνοούν οι υπόλοιποι. Ποιος μπορεί να αποκλείσει π.χ. το ότι μπορεί να είναι εκείνος (ο ανώνυμος δλδ) ο υπεύθυνος για τη διάδοση της πληροφορικής;

cyrus είπε...

Πρέπει να έχει φωλιά εδώ κοντά -- δεν εξηγείται αλλιώς...

Ανώνυμος είπε...

Πάντα είχα την απορία ,η περιτομή βοηθάει την μαλακία ή την παρεμποδίζει;
Ανώνυμε ...έχεις μύνημα!

kokorman είπε...

Παλαιόν αλλά επίκαιρον με το θέμα:

Είσαι στην παραλία ξαπλωμένος-η και έρχεται ένα τραίνο και σου κόβει τα πόδια... τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτό;;;;


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ;;;;

Μετά τιμής

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!τοσα πολλα για μενα?
θα χρειαστω μια βδομαδα να τα διαβαζω για να μπορεσω να τα χωνεψω....και να μπορεσω να σας απαντησω οπως σας αρμωζει!!!!!!!!ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥ να μου χαθητε μαλακισμενα που μου βαλατε και 10.

Ανώνυμος είπε...

" μαλακίζονται οι "υπεύθυνοι" για την διάδοση του Internet αντί να δώσουν λύσεις στο πρόβλημα της χαμηλής δυείσδησης"ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????
μονο εγω κανω την συνδεση????????ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν πηγατε ποτε σε πουτανα???????ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ μαλακισμενα

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ρε φίλε πρέπει να είσαι μεγάλος καραγκιόζης...

Ανώνυμος είπε...

Άλλωστε, το ότι είναι ανώνυμος τα λέει όλα, καθώς 2 πράγματα μόνο μπορεί να σημαίνει: είτε έχεις χεσμένη τη φωλιά σου, και απλά γράφεις ότι γράφεις για να μας πρήξεις τα αρχίδια, είτε είσαι τόσο άσχετος ώστε ούτε login δεν μπορείς να κάνεις, οπότε ναι, (και) εσύ φταίς, που έχεις το θράσος να μιλάς κι αποπάνω!

Αν και κατά την γνώμη μου, είσαι απλά ένας τυχάρπαστος που προφανώς έχεις κάποια έμμεση σχέση με το όλο project (πιθανόν κάποιος φοιτητάκος της σειράς που πήρε μέρος στην έρευνα νομίζοντας πως κάνεις κάτι σπουδαίο) και δυσαναχετείς που σου χαλάμε την εικόνα για τον εαυτό σου. Φυσικά είναι εξίσου πιθανόν να είσαι κανένας τριπλοθεσίτης γραβατωμένος πίσω απο κανένα γραφείο, και να κατέχεις σπουδαία θέση στο project χωρίς να έχεις ιδεά τι εστί Internet, web, πληροφορική και τα λοιπά... Και στις δυο περιπτώσεις, γραμμένο σε έχω, καραγκιοζάκο...

glenn είπε...

@till: Τίποτε απ' αυτά τα τρία δεν είναι. Ένα σκατό και μισό είναι που κάνει πλάκα. Μην ψαρώνεις.

Ανώνυμος είπε...

οκ ...οκ...ας αφησουμε τα βρισιδια κατα μερους και ας σοβαρευτουμε!!!!!Μπορεις αγαπητε μου να μου εξηγησεις τι ειναι το ιντερνετ????....εξηπηρετει αναγκες προφανως..ποιες ειναι αυτες????μηπως περα απο αναγκες εξηπηρετει και αναγκεοτητες?...ποιες ειναι αυτες????

ΥΓ.το καραγκιοζης δεν ειναι βρισια!!!!!ειναι τιμη σε καποιον σημερα να μπορει να ειναι καραγκιοζης.....οκ?ψυχραιμα ....οκ με περασε!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ωχχχ και αλλος εκλασε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

glenn, έχεις δίκιο, άλλωστε ούτε να γράψει δεν ξέρει... για ανήλικο τον κόβω...

Ανώνυμος είπε...

με την ηλικια μου η με αυτα που γραφω εχεις προβλημα?????Ξερω εσεις μεγαλωσατε νωρις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς όντως μεγαλώσαμε νωρίς. Όσο με τα γραφόμενα σου, γιατί να έχω πρόβλημα; έτσι κι αλλιώς, μόνο βρίζεις, δεν αρθρώνεις σοβαρό λόγο. Οπότε και εμείς σου απαντάμε αναλόγως... Αναρωτιέμαι όμως, αυτή την παπαριά που έγραψες με τα πετσάκια και τις λοιπές αηδίες, σου πήρε πολλή ώρα να την σκεφτείς;

Ανώνυμος είπε...

Αστο καλητερα....θα τα πουμε καποια αλλη φορα.Αλλα για την ιστορια δεν ειμουν εγω αυτος που αρχισε να βριζει,και αυτος ηταν και ο λογος που εγραψα αυτο με το πετσακι(καλο ηταν ομως ετσι????).

Ανώνυμος είπε...

ναι, ναι, καλή η μαλακία σου...

penguin_witch είπε...

Παιδιά, μην ταϊζετε το τρόλ...