Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Σάββατο 1 Ιουλίου 2006

WWWHY?

Γιατί το Internet στην Ελλάδα έχει τόσο μικρή απήχηση; Για να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα, μαζεύτηκαν η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας, ο Otenet, η Coca Cola, η HOL και ο Γερμανός, έκαναν και καλά μια έρευνα για την ανάπτυξη και τις προοπτικές (κάτι σας βρωμάει μήπως εδώ;) του Internet στην Ελλάδα, διοργάνωσαν μια ημερίδα για τις 4 Ιουλίου στην οποία για να παραστείς πρέπει να έχεις πρόσκληση (για πληροφορίες, τηλέφωνο!), και της οποίας τα αποτελέσματα ακόμα είναι άγνωστα (για να μάθεις, να πας στην ημερίδα, δηλαδή βρές πρόσκληση, δηλαδή πάρε τηλέφωνο).

Δηλαδή, σε απλά Ελληνικά: Θα μαζευτούν όλοι οι υποτιθέμενοι σχετικοί με το αντικείμενο, και θα αρχίσουν να αναρωτιούνται όλοι μαζί, "γιατί ρε πούστη μου δεν βγάζουμε φράγκα απο το Internet;". Εντάξει, δεν θα το πούνε έτσι χύμα, θα αρχίσουν προβάλλοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία προφανώς θα μιλάνε για "χαμηλή διείσδηση του Internet στην Ελληνική κοινωνία", και μετά θα αρχίσουν να αναλύουν τα "πλάνα" τους για την "αύξηση της διείσδησης" σε συνδυασμό με την "ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της παροχής υπηρεσιών στον χρήστη". Άρμεγε και κούρευε, χέζε και δεμάτιαζε. Παιχνίδι να γίνεται, και απλά να λέμε πως ενδιαφερόμαστε. ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ; Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, χρωστάει τα κέρατα του σε πιστωτικές και εορτοδάνεια, και εσείς κάθεστε και αναλύεται γιατί η ελληνική οικογένεια δεν αγοράζει φέτα και coca cola απο το Internet; Γιατί ρε φίλε να πληρώσει ο πάτερ φαμιλίας 40 ευρώ το δίμηνο επιπλέον για γραμμή 384Kbps στον ΟΤΕ την στιγμή που ούτε καν PC δεν έχει στο σπίτι του; Πως να το μάθει το ρημάδι το Internet όταν δεν υπάρχουν PC στα σχολεία; Πως να εξοικοιωθεί με τις νέες τεχνολογίες όταν φτιάχνεις ασύρματο δίκτυο στην πιο πολυσύχναστη πλατεία της πρωτεύουσας και στήνεις γραμμή 4Mbps; Με πια λογική να ασχοληθεί ο άλλος με το ασύρματο Internet όταν οι εταιρείες κινητής πουλάνε πακέτα ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗΣ με 100 ευρώ το μήνα πάγιο; Γιατί να ενδιαφερθεί ο άλλος για ADSL όταν ο ΟΤΕ πουλάει ακόμα ISDN; Όταν κάθε τρείς και λίγο βγαίνει και ένας καρα-άσχετος καραγκιόζης στην τηλεόραση και μιλάει για τους "κινδύνους που εγκυμωνεί το Internet για τα παιδιά μας" και αναφέρεται σε πορνοsite και σε chatrooms, ποιός πατέρας θα βάλει "τον διάολο" στο σπίτι του;

Είναι να τραβάς τις αρχιδότριχες σου τελικά με τόση μαλακία που βαράει τα μυαλά των ιθυνόντων....

9 σχόλια:

glenn είπε...

Δεν συνηθίζω να βρίζω. Ψύχραιμα glenn. Ψύχραιμα αγόρι μου. Ψύχραιμα, γγγγΓΓΓΓΓΑΜΩΤΟ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, τα λέω ρε πούστη μου, τα λέω ένα χρόνο τώρα τα λέω μου έχει ανέβει η πίεση τρακόσα, ΑΕΙΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΙ κι όλο σας το σόι να πάτε να γαμηθείτε όλοι κλέφτες του κώλου και του κερατά εξυπνάκηδες σκατά στα μούτρα σας αν με διαβάζετε τώρα και δεν έχετε καταλάβει γιατι ο έλληνας δεν "παίζει" ιντερνετ. ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΑΡΧΙΔΟΚΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑ που κρατάτε το νετ το πιο ακριβό και το πιο αργό σε όλη την ευρώπη ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΑΣ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΨΟΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ εσείς που διοικείτε. Μου βγαίνει ο άλλος 60 ΧΡΟΝΩΝ μάνατζερ και καλά του ΟΤΕ να πει τι ρε πούστη μου; "Γιατί οι ελλνις διεν θέλνα πληρουφουρική;" ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ τα τιμολόγια τα είδες ρε σκατόγερε τελευταία φορά σκατοπουσταρά κλέφταρε; Οι τεχνολογίες θέλουν και μια κουλτούρα σκατοχώριατε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή που να μην συγκρατούσες και την ψυχραιμία σου… LOL

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλό: για τους ιθύνοντες, το Internet δεν έχει πέραση στην Ελλάδα είτε επειδή είναι αργό και ακριβό, είτε επειδή οι Έλληνες είναι καράβλαχοι και ασχετίλες. Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά τα δύο, οιιθύνοντες επιλέγουν την δεύτερη εξήγηση. Γιατί αν διάλεγαν την πρώτη, αυτό θα σήμαινε πως φταίνε αυτοί. Τώρα λοιπόν που διαλέγουν την δεύτερη εξήγηση, φταίμε εμείς, οπότε αυτοί έχουν πλέον καθήκον να μας "μορφώσουν"...

artfarted είπε...

Τι άλλο λειτουργεί υποδειγματικά σ' αυτή τη χώρα ώστε το ιντερνετ να αποτελεί παραφωνία;

glenn είπε...

Να μας μορφώσουν; Να μας μορφώσουν; Αντιλαμβάνομαι την ειρωνεία αλλά με φέρνει μέχρι εδώ η πιθανότητα να έχεις δίκιο. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

Εμένα μου μυρίζεται yet one more arpachti. Θα πάνε, θα πάρουν 1000 ευρουλάκια ανά παρουσίαση με πάουερ πόιντ (το ποιντ λέιζερ στο κώλο τους για να φωτίζει το κωλάντερό τους). Θα πιούνε απ' τον μπουφέ τις πορτοκαλαδίτσες τους και θα την κάνουν πίσω στο απέραντο Ελ Τοράντο που λέγεται κωλοελλαδιστάν.

Μαζί με το χρηματιστήριο στο Ελλάντα συνετελέστη και το έγκλημα του δικτύου. Κύριος υπεύθυνος ο ΟΤΕ με τους μύριους κωλοαργόσχολους του πούτσου. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη. Ευθύνονται για την ΙΤ υστέρηση μιας ολόκληρης γενιάς. Ισοδυναμεί με τη ζημιά που έκαναν οι Γερμανοί στην κατοχή που κλείσαν 4 χρόνια τα σχολεία.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε ,οτι έχουν φάει το κράξιμο της αρκούδας με αυτές τις παπαριές ,από το σύνολο της κοινωνίας του ελληνικού net!
η δική μου άποψη είναι:
http://filalithis.blogspot.com/2006/07/wwwhy-m-e-t-m-n.html
Μανώλη ,συγνώμη για το URL!

Mantalena Parianos είπε...

ΘΑ συμφωνήσω μέχρι κεραίας με το πρώτο σχόλιο του Glenn. ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΓΑΜΙΟΛΗΔΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΟΜΑΛΑΚΟΚΛΕΦΤΕΣ!
:)
Αλήθεια... και λίγα λες.

Ανώνυμος είπε...

Ειστε αχαραστοι και μαλακισμενα που καθεστε και βριζετε τους υπευθυνους,αρχιδια του κερατα...στις μουσουλμανικες χωρες το πετσι το κοβουν μαχαιρι με το που γεννιεται καποιος ,και εσεις μαλακισμενα μας κατηγορητε και μας βριζετε εχοντας το πετσακι σας!!!!!!ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ μαλακισμενα.....