Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Κυριακή 1 Μαΐου 2005

Και η Κύπρος διαθέτει ηλίθιους νο.2...

Ένα ακόμα μύνυμα απο τα συγκεκριμένα fora στα οποία αναφέρθηκα στο προηγούμενο post:

" Ο Σατανάς πάντα έβαζε το γεμάτο φολίδες ερπετού πόδι του στα θέματα της Κύπρου. Πιστεύω πως η μόνη λύση είναι η ένωσις με την Ελλάδα. Εμείς οι Έλληνες είμαστε πολιτισμένοι και πιστεύω ότι θα φερθούμε καλά στην τουρκική μειονότητα που θα έχουμε στην Κύπρο.
Με τα 9.252 τετραγωνικά χιλιόμετρα της Κύπρου η Ελλάδα των 131.957 τετραγωνικών χιλιομέτρων θα φτάσει τα 141.209 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Επίσης θα πρέπει να απορροφήσουμε 4.313 τετραγωνικά χιλιόμετρα της Β. Ηπείρου από την Αλβανία και έτσι θα φτάσουμε τα 145.522 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αν σε αυτά προσθέσουμε 125 τετραγωνικά χιλιόμετρα από τη Βουλγαρία, 313 τετραγωνικά χιλιόμετρα από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατίας της Μακεδονίας και 560 τετραγωνικά χιλιόμετρα από την Τουρκία η χώρα μας θα φτάσει τα 146.520 τετραγωνικά χιλιόμετρα".

Καταλάβατε; Είναι απλά θέμα... απορρόφησης! Νομίζω πως αν κάνω λόγο περί μαλακίας που έχει χτυπήσει το κεφάλι ορισμένων, θα μειώσω την αξία της λέξης...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxaxa, από τα καλύτερα ανέκδοτα των τελευταίων ετών...

Damsel in Stress είπε...

Μα που κάθεσαι και κολλάς! Εγώ διάβασα το υπέροχο άρθρο περί "Αντιχρήστου" και καπάκι άρχισα να κοιτάζω περίεργα όλους τους ιταλούς γνωστούς μου.