Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2006

Μια απο τα ίδια με ολίγον αλάτι...

μμμ, μάλιστα. Λοιπόν, ο Προμηθέας δεν έδωσε την φωτιά στους ανθρώπους, αλλά την δωρεάν ενέργεια (sic), και γι΄ αυτό τον τιμώρησε το Δίας, ο οποίος ήθελε να είναι αυτός το αφεντικό μαζί με τους άλλους θεούς. Αλλά εμείς όπως ξέρουμε, το πραγματικό αφεντικό όλου του κόσμου είναι ο Χριστός μας. Τάδε έφη μίστερ Λιακό. Νομίζω πως μετά την σύζευξη αρχαίας ελλάδας - ορθοδοξίας, την κοσμοκρατορία των ελλήνων, τις αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, τα τεριρέμ, τις ψαλμωδίες και την παντοδυναμία των ρώσων, η αναφορά στην δωρεάν ενέργεία και στις μηχανές αέναης κίνησης ήταν το επόμενο "λογικό" βήμα για τον φοβερό αυτό τηλέ-προφήτη, ο οποίος μέσα στην τρέλλα του δεν παύει να αποτελεί σοβαρότατο κίνδυνο για τα πολιτικά πράγματα της χώρας, καθώς είναι γνωστές (όπως έχω πεί πολλάκις στο παρελθόν) οι διασυνδέσεις του με ακροδεξιά κόμματα και οργανώσεις. Και δυστηχώς, η ιστορική διαστρέβλωση στην οποία επιδήδεται μετά μανίας, έχει γίνει πλέον κοινός τόπος για πάρα πολλούς αδαείς που σπεύδουν να προμηθευτούν τα περίφημα πακέτα του, και να ιυοθετήσουν τις ακραιφνώς ανιστόριτες, φαντασιακές, ρατσιστικές και φασίζουσες απόψεις του...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ κύριε Till μου, που είστε ακόμα να μαθαίνατε και για την εθνικιστική πίτσα.

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο ωραία τα λες και εγώ μαζί σου! Γνωστό το τι μπούρδες πουλάει και λέει ο Λιακόπουλους και τα πέριξ αυτού περιοδικά, βιβλία και κόμματα, κανάλια, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές!
Από την άλλη πλευρά όμως θα ήθελα κάποια στιγμή, ως γνήσιος επιστήμονας που θέλεις ή προσπαθείς να είσαι (αν δεν θέλεις no problem -δεν τρέχει τίποτα, εξακολουθώ να διασκεδάζω με αυτά που γράφεις και εν μέρει να συμφωνώ σε θέματα αρκετά μαζί σου) γράψε μας και τα φαιδρά της Αριστεράς!

Μιας και λες λοιπόν «μια από τα ίδια» ε! άλλαξε και λίγο ρότα, καυτηρίασε λίγο τα κακός κείμενα του Υπαρκτού Σοσιαλισμού όπου εφαρμόσθηκε ή εφαρμόζεται ως σήμερα. Ok, κακία η ακροδεξιά αλλά και η ακροαριστερά έστω και με τις καλύτερες προθέσεις δεν μπορεί να αναχθεί σε Αγία (ούτως ή άλλως βέβαια). Ξέρω από κάποιο παλαιότερο post σου, ότι δεν είσαι ακροαριστερός άρα ως γνήσιος Αριστερός, κάποια στιγμή «περιέλαβε με την πένα σου κι την ρομφαία σου :-p» και τα «συντρόφια», δεν κάνανε και αυτά λίγα εδώ που τα λέμε, άααααλλο βέβαια αν είχαν καλές προθέσεις.. βλέπεις ο ακροδεξιός σου λέει «εγώ φίλε αυτό πουλάω» και αυτό εφαρμόζει, ο ακροαριστερός σου τάζει αταξική κοινωνία, ωραίες και καλές συνθήκες εργασίας , και ύστερα όταν τελειώσει η «επανάσταση» και γίνει «καθεστώς» ή «κατεστημένο», «τσούπ!!!» να σου μια νομενκλατούρα, μια STAZI, ένα ωραίο Γκούλαγκ (αν το γράφω σωστά), αισχρές συνθήκες εργασίας, τρόμος, φόβος, χαφιεδισμός, εξαθλίωση, υποχρεωτική άμισθη εργασία και ανελευθερία, στους δε αντιφρονούντες όπως και στα προηγούμενα .. ότι και οι ακροδεξιοί (Μακρόνησος οι μεν, Σιβηρία οι δε -ίδια γεύση..). Που διαφέρουνε; Μα στην θεωρία, αλλά όπως είπαμε λόγο «καλών προθέσεων» τα εγκλήματα του ενός είναι λιγότερο εγκλήματα από του άλλου!
Καλή συνέχεια :-D

Sarasides είπε...

Ηθικόν δίδαγμα:
Όποιον δίνει ενέργεια τον σταυρώνουν οι θεοί.
Όποιον δε δίνει, τον σταυρώνουν τα κανάλια!

funEL είπε...

http://www.e-grammes.gr/2003/01/pita_thessaloniki.htm

Ο προφήτης με Λιακουρορθόδοξους σε γιορτή του Έθνους.

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ... κλπ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως ο Alkibiades ΕΓΡΑΨΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για μπες στον κόπο όμως και ριξε μια ματιά στον φίλο σου τον ανώνυμο πιο πάνω....

Λαμπρούκος είπε...

Πας φιρι-φιρί να το φας το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας μου φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

???

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Prwta apo ola poli kalo blog k sigxaritiria. efoson ginete anafora gia to liakopoulo, aplos na pw oti to provlima einai poli megalo k distixos h laiki dexia k aristera einai sta forte tous k pote h ellada den katafere na anadixei to trito polo. To olo provlima arxizei apo to tritokosmiko ekpaideytiko sistima k k ftanoume simera sto na exoume paidia pou na lene 'den einai xristianos ara den einai ellinas' k fisika to liakopoulo k to ka8e ena wannabe pat robertson neo-con na vgazei tou kosmou ta lefta.

by the way, 8a i8ela na antala3oume links sta blogs mas..lemme know..by sending a mail

Ανώνυμος είπε...

Και μένα για πλάκα με ψήφισαν στη Γερμανία και δες τι κατάφερα! Παρα τρίχα δε θα έμενε εβραίος για εβραίος στον πλανήτη. Τώρα, όσο και να κυνηγάτε τους σιωνιστές δεν προλαβαίνετε. Μόνο ένας Λιάκος σώζει την κατάσταση. Αμα κάνει κόμμα ο Λιακό θα βγει με τα τσαρούχια.
Πλάκα πλάκα, λεφτά έχει, θα πουλήσει τα βιβλιοπωλεί για την προεκλογική εκστρατεία, να μάθουμε εντέλει την ιστορία μας. Οπως τη διηγείται γλαφυρά, είναι και πιο εύκολη: Ολα δικά μας ήτανε κι όλα δικά μας πάλι.