Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2006

Η πραγματική ιστορία των Ελλήνων...

...Όπως καταγράφεται απο το Τάγμα των Ιπποτών FunEl, και σύμφωνα με τα λεγόμενα του προφήτη - πλασιέ (ο ίδιος άλλωστε δηλώνει πως αυτά που αναφέρονται στο "Γη, ο πλανήτης των Ελλήνων" δεν γράφονται ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού, και έχει δίκιο: τέτοιες μαλακίες μόνο στα σαβουροπακέτα του τις βρίσκει κανείς)...

"...Ποία είναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, που μόνο ο Προφήτης Πλασιέ ξέρει? (ο ορισμός του «Πραγματικού» έχει μια άλλη, μεταφυσική έννοια κατά τον Προφήτη) ΑΚΟΥΣΤΕ: Οι Έλληνες κάποτε πέταγαν με τριπόδια και αντιβαρυτικά χανεμπού. Όλοι οι πολιτισμοί της γης είναι ο εξής ένας ο Ελληνικός. Υπήρχαν και οι Άτλαντες αλλά μετά από υπερπυρηνικό πόλεμο με ΤΕΣΛΑ και UFO, τους ρημάξαμε. Ο Ηρακλής πήγε στο Περού και το Μεξικό και έκτισε τις πυραμίδες. Ο Διόνυσος πήγε στην Ιαπωνία, Φιλλιπίνες και Κίνα προς κυνήγι καλλικατζαραίων και εκπολιτισμό της λοιπής πανίδας (καθώς δεν υπήρχε ποτέ καμία άλλη ανθρώπινη φυλή, εκτός των Ελλήνων). Ο Μεγαλέξανδρος πήρε εντολή από τον τριαδικό θεό των Ορθόδοξων Χριστιανών να πάει να κλείσει τους καλλικατζαραίους στη κουφάλα της γης και να τους ταπώσει με χιλιάδες πυραμίδες στη Κίνα. Οι ΕΛληνες ήταν-είναι η υπερφυλή που διάλεξε ο Θεός να ευνοεί στον αιώνα τον άπαντα. Αυτό γίνεται φανερό στη πτώση της Κωσταντινούπολης, στα 400 χρόνια σκλαβιάς, στο πόσο ωραία ζούμε σε σχέση με τους άθεους πολιτισμικούς δυτικούς και τέλος στη ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Το πόση γη μας έμεινε μετά από μια τέτοια παγκόσμια πλανητική κυριαρχία με δίκαιο κι ατσάλι. Γιατί αυτό σημαίνει και κάτι άλλο εξ ίσου σημαντικό. Την μοναδική μας ικανότητά μας να τα χάσουμε ΟΛΑ (φανταστείτε και να μην είχαμε και το Θεό βοηθό, τι θα γινόταν)".

Κοινώς: άρμεγε και κούρευε, χέζε και δεμάτιαζε. Το ΕΣΡ βέβαια πετάει πρόστιμα στα κανάλια που προβάλουν τις γελοίες εκπομπές του Λιακό (επειδη κάνει τηλέ-πωλήσεις σε prime time ζώνη χωρίς να εμφανίζει το σύμβολο του telemarketing και επειδή ξεπερνάει το όριο των 3 ωρών), αλλά και τι μ΄ αυτό; Αμα ο τύπος έχει απο πίσω του τον Μπατατούδη και τον Καρατζαφέρη, τι να μασήσει με 20.000 ευρώ πρόστιμο; Αμα αναλογιστεί βέβαια κανείς και τις πλάτες που κάνει στον Χριστόδουλο, τρέχα γύρευε τότε....

7 σχόλια:

kornass είπε...

Μα αφού αυτή είναι η υπέρτατη αλήθεια αγαπητέ μου συν-ΕΛ-ληνα....

Και όμως ρε φίλε υπάρχουν πάρα πολλοί νεοέλληνες εκεί έξω που τα πιστεύουν όλα αυτά....

Ανώνυμος είπε...

ρίξτε μια ματια στον φίλο μου τον Κώστα ,κολάει γάντι εδώ!
http://filalithis.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

η ξεφτιλα της εκπομπης του τηλεβιβλιοπωλη ειναι απαραιτητο να σταματησει...διαφορετικα σημαινει οτι η χωρα δεν κυβερναται....σημαινει οτι οι οποιοι ψευτοκλεφτοκαναλαρχες παιζουν το παιχνιδι του σκοτεινου κρατους αυτου που ειναι πανω απο κυβερνησεις.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ !
Ο ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΑΣ ) . ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ !
ΛΕΩΝΙΔΑΣ
leonidaso@in gr

Ανώνυμος είπε...

Αυτοs που κρινει πρεπει να μαθει ,γνωριζει οτι θα κριθει.
Αραγε πια ειναι η πραγματικη ιστορια των ελληνων ?
Ειναι αυτη που μαθαμε απο τα βιβλια αυτα που μαs διδαξαν στο δημοτικο, οι δασκαλοι στο λυκειο οι καθηγητεs κ.τ.λ ?
Ποιοs μπορει να μου προσφερει την πραγματικη ιστορια των ελληνων ?
Το μονο που ξερουμε να κανουμε ειναι να απονεμουμε χαρακτηρισμουs π.χ Και όμως ρε φίλε υπάρχουν πάρα πολλοί νεοέλληνες εκεί έξω που τα πιστεύουν όλα αυτά....
η
π.χ Σκεφτηκατε ποτε πως θα ακουγονται ολες αυτες οι αηδιες σε εναν εξωτερικο παρατηρητη?
Γινομαι καυστικοs γιατι κανειs δεν γνωριζει πραγματικα την ιστορια των ελληνων !!!!!!!
H πργματικη αληθεια ειναι οτι μαs διδαξαν καποια πραγματα που αποκαλουν ιστορια σαν μια μανα που δινει στο νεογνο γαλα για να σβησει την διψα τηs πειναs.
Μασημενη τροφη που φαγαμε σαν αθωα προβατα που πανε για σφαγη.
Αυτο ειμαστε πραγματικα αθωα προβατα που πανε σε σφαγη.

Σε μια απο τιs μεγαλυτερεs βιβλιοθηκεs του κοσμου ,βιβλιοθηκη τηs αλεξανδριαs υπαρχει η πραγματικη ιστορια ολων των εθνων.
Δειτε στο παρακατω:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=431&ARCHIVE=
Ειναι αληθεια τελικα οτι πηρε φωτια ?
Ποιο κομματι τηs ηταν αυτο που πηρε φωτια και καταστραφηκε ?
Καταστραφηκε η ο πραγματικοs στοχοs
ηταν τα εγγραφα που υπηρχαν στο συγγεκριμενο τμημα ?
Η ιστορια μαs εχει δεχτει αλλαγεs πανω απο δεκα φορεs στο περασμα των χρονων.
Η Πραγματικη ιστορια βρεισκεται εκει που υπαρχουν τα εγγραφα ολου του κοσμου.
Αραγε τι υπηρχε στο τμημα που καηκε , μηπωs τα παγκοσμια συμφεροντα δεν θελουν να γνωριζουμε πραγματικα ποια ειναι η πραγματικη ιστορια των ελληνων.
Γιατι οταν ψηφισαν ολεs οι χωρεs για επικρατηση μιαs διεθνηs γλωσαs το αποτελεσμα εδωσε ψηφο στην αγγλικη και οχι στην ελληνικη ?
Στο περασμα των χρονων βλεπουμε οτι η γλωσσα μαs υπηρχε , υπαρχει και θα εξακολουθει να υπαρχει , τα τονικα συμβολα τα γραμματα η γραμματικη ολα κλεμενα στοιχεια απο την ελληνικη γλωσσα.
Ετσι ποτε να μην καταδικαζουμε κανεναν την στιγμη που δεν γνωριζουμε καν την πραγματικη μαs ιστορια.
Στο δικαστηριο ο κατηγορουμενοs παντοτε φερει το δικαιωμα τηs απολογιαs ειτε φταιει ειτε οχι !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρειξτε μια ματια εδω για την βιβλιοθηκη τηs αλεξανδριαs
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82
Η Γνωση ειναι δυναμη, αλλα πολλεs φορεs και καταστροφη σε λαθοs χερια !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πράκτορες είναι και οι Λιακόπουλοι και το συνάφι του καθώς και αυτοί που τους κοροϊδεύουν.Για τον εξής λόγο.

Όλα αυτά που λένε οι Λιακόπουλοι βασίζονται σε πραγματικά ευρήματα και θεωρίες που προέρχονται από τα βάθη τών αιώνων.Επειδή τώρα αυτά τα ευρήματα ενοχλούν κάποιους πρέπει να θαφτούν.Στην περίπτωσι που κάποιος αρχίζει να μυρίζεται την απάτη (δηλαδή για παράδειγμα δει τους δύο πανομοιότυπους αμφορείς από την Κνωσσό και τα νησιά Μπιμίνι τού Ειρηνικού) πρέπει κάποιος να τού ρίξει στάχτη στα μάτια. Οπότε νά σου ο Λιακόπουλος να μπουμπουνίζει ανακατεμμένες μαλακίες και να μην θέλει καν να ακούση ο άλλος για κάτι διαφορετικό που ίσως τού διαφεύγει "επειδή αυτά τα λέει ο Λιακόπουλος". Για να ολοκληρωθεί το καρέ πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευσις, οπότε νά σου οι αριστεροί αντιρατσιστές ξύπνιοι που δεν τσιμπάνε από συνομωσίες και κοροϊδεύουν τον Λιακόπουλο.