Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2006

Και ένα ακόμα σχόλιο...

Πρέπει πάντως να πω ότι, όσο αντιπαθητικός είναι ο Πάσης Ελλάδος, τόσο συμπαθής μου είναι ο Ιωαννίνων Θεόκλητος, καθώς και ο Ζακύνθου Χρυσόστομος. Και γουστάρω τρλά και τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή αυτός ο άνθρωπος...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι δεν γουστάρω κανέναν απο αυτους.
Γουστάρω όμως όσο δεν πάει άλλο ,τον παπά που καθόταν μονος πάνω απο τα συντρίμια της εκκλησίας του κρατώντας μια εικόνα και κλαίγοντας γοερά κάπου στο ισραήλ ,γουστάρω τον νεαρό παπά κάπου εκει στα μέρη σας που φιλοξενεί και βοηθάει ορφανά ,γουστάρω επίσης και τον καθολικό επίσκοπο εδώ στα μέρη μου που τιμάει το λειτούργημά του και που πριν απο παπάς ειναι άνθρωπος.
Φιλε δεν σε εχω δει να αναφέρεσαι καθόλου σε αυτούς ,γιατί όσο και να μην το πιστεύεις ,πιστεψέ με υπάρχουν και τέτοιοι και μάλιστα κάνουν και δουλειά!

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρω φίλτατε, το ξέρω. Αλλα δυστηχώς, όλοι αυτοί είναι αναγκασμένοι να πίνουν καθημερινά απο το πικρό ποτήρι της ξεφτίλας που τους σερβίρουν οι χρυσοποίκιλτοι ποιμένες...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Πρόεδρε Τίλλιε.
Δεν είμαι αυτός που διώξατε από εκει που δεν γνωρίζω .
Λοιπόν Τίλλιε
επειδή εκφράζεις ένα αυθεντικό παράπονο και επειδή απ οσα πρόλαβα να διαβάσω δεν είσαι ένας πορωμένος νεοταξίτης έτοιμος να πουλήσει και την ψυχή της μάνας του για μιά φούχτα κατανάλωσης κι επειδή δεν ισοπεδώνεις τα πάντα ,

γι αυτό και εγώ σου ζητώ συγνώμη .
Δεν είσαι πιά ο Πρόεδρος των
φτωχομπινέδων και των κομπλεξικών.

Δεν γουστάρεις τον Χριστόδουλο. Ωραία. Εγώ πάλι δεν γουστάρω όλους εκείνους που επί δεκαετία σχεδόν συστηματικά και καθημερινά από την τηλεόραση και τις εφημερίδες προσπαθούνε να τον κάνουνε να σωπάσει.

Σκέψου φίλε Τίλλιε,
αν, λέω αν, πάθαινε κάτι ο Χριστόδουλος και μπούκαρε στους άμβωνες και φώναζε
ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ
ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ

σκέψου
τι άραγε θα έλεγαν και θα έγραφαν οι ίδιοι που τώρα τον βρίζουν .

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΑΡΑ ΜΑΕ!
ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!
ΚΟΛΩΝΑ ΜΑΣ!
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

"...Εγώ πάλι δεν γουστάρω όλους εκείνους που επί δεκαετία σχεδόν συστηματικά και καθημερινά από την τηλεόραση και τις εφημερίδες προσπαθούνε να τον κάνουνε να σωπάσει..."
Νηστικέ ,θα πρέπει να έχεις φάει κατι τις τώρα ,διότι σε βρίσκω σωστό!
Εκτιμώ πάντως οτι σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσει και ο φίλος σου ο...Τίλλιος!

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι, αλλά όσον αφορά την προσπάθεια "φίμωσης" του Χριστόδουλου απο τα ΜΜΕ, είστε εντελώς, μα εντελώς λάθος. Ο ΜΟΝΟΣ που υποστηρίζει σοβαρά κάτι τέτοιο, είναι ο ΙΔΙΟΣ ο Χριστόδουλος (και αυτό για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους) ο οποίος φρόντιζε να το επαναλαμβάνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μίλαγε δημόσια (δηλαδή συνέχεια). Παρεπιπτόντως, ποτέ και κανένας δεν τον έκοψε στον αέρα, ή πετσόκοψε τις δηλώσεις του. Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ άνθρωπος τα τελευταία 10 χρόνια που οι δηλώσεις και τα γραπτά του έχουν περασει ΑΥΤΟΥΣΙΑ στην γραπτή και τηλεοπτική δημοσιογραφία. Η λογική ότι "προσπαθούν να τον κάνουν να σωπάσει επειδή λέει αλήθειες" είναι η μεγαλύτερη γκεμπελική προπαγάνδα της τελευταίας δεκαετίας, δημιούργημα του ίδιου του Χριστόδουλου, και φυσικά ως τέτοια δεν αντέχει ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ σε σοβαρή κριτική και παράθεση στοιχείων... Αμα θέλετε, μπορώ να γράφω σελίδες επο σελίδων για το πως ακριβώς ο Χριστόδουλος καταφέρνει εδώ και μια δεκαετία να λέει και να γράφει ΤΑ ΑΙΣΧΗ, και επιπλέον να καταφέρεται εναντίον αυτόν που υποδυκνύουν την καρα-φασίζουσα, χουντική νοοτροπία του, λέγοντας ότι τον διαβάλλουν (!) τον παρερμηνεύουν (!!) και τον φιμώνουν (!!!). Ο άνθρωπος είναι βουτηγμένος στην μαυρίλα, στο ψέμα και στην χουντομαλακία που τον δέρνει, είναι επι 10 χρόνια το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό πρόσωπο, είναι ΜΟΝΙΜΩΣ στις πρώτες σελίδες και στα κανάλια, μιλάει για ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκπροσωπόντας όπως λέει "τον λαό" την στιγμή που ΚΑΝΕΙΣ δεν τον εξέλεξε να κάνει κάτι τέτοιο, δεν δίνει λόγο σε ΚΑΝΕΝΑΝ, δεν υπολογίζει ΚΑΝΕΝΑΝ, έχει πολλάκις δηλώσει πως είναι υπεράνω των νόμων και δεν οφείλει σεβασμό σε ΚΑΝΕΝΑΝ και σε ΤΙΠΟΤΑ, και έχετε το θράσος να λέτε ότι αυτός ο άνθρωπος δέχεται επιθέσεις φίμωσης; ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; Πότε ρε παιδιά τον "φίμωσαν"; όταν έκανε τα αίσχη με τις ταυτότητες στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα; Όταν δηλώνει πως οι Έλληνες είναι αιματολογικά ανώτεροι απο όλους τους άλλους; Όταν δηλώνει πως η Ορθοδοξία είναι το μόνο προϊόν που μπορεί να εξάγει η Ελλάδα στην Ευρώπη; Είναι φίμωση το να γράφει άρθρα με αυτά τα αίσχη, τα οποία δημοσιεύονται πάραυτα σε κυριακάτικες εφημερίδες πρώτης γραμμής; Τι να πω, τα έχω χαμένα. Είτε δεν έχετε ιδεά τι συμβαίνει 10 χρόνια τώρα, είτε έχετε φάει και εσείς το παραμύθι που σερβίρει ο Χριστόδουλος, ότι και καλά τον "φιμώνουν" επειδή λέει "αλήθειες". Έλεος δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι έτσι το φίμωμα όπως του Χριστόδουλου, σας παρακαλώ, φιμώστε με κι εμένα!

cyrus είπε...

Φίμωση; Ας γελάσω! Εδώ βγαίνει ελεύθερα κάθε τρεις και λίγο και κάνει εξωτερική πολιτική -- αν η Τουρκία μπορεί ή πρέπει να μπει στην Ευρώπη, κ.τ.λ.... Ο προλαλήσας έχει απόλυτο δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

Αφελείς δεν είστε,
όμως γράφετε αφέλειες.
ΦΙΜΩΣΗ δεν σημαίνει απαγόρευση.
Η απαγόρευση είναι αντισυνταγματική αλλά κυρίως δεν βολεύει την
προπαγάνδα.
Ετσι, όταν λέμε ότι φιμώνουν τον Χριστόδουλο ΔΕΝ λέμε ότι τον απαγορεύουν. Λέμε όμως ότι μετά από κάθε του λόγο, ακολουθούν εκατοντάδες άρθρων στις κωλοφυλλάδες. ακολουθούν σμήνη οι ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΜΠΙΣΤΗΔΕΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΔΕΣ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ, ΣΩΜΕΡΙΤΙΔΕΣ
και τα υπόλοιπα ερπετά του βουνού και του κάμπου να βρίζουν χυδαία, να συκοφαντούνε, να ζητάνε την φίμωση (και να διαδηλώνουν στην τελική πόσο ευτυχισμένος είσαι όταν γίνεις ΣΚΛΑΒΟΣ - δούλος της δύναμης , σκουλήκι - όπως έγιναν αυτοί).

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;;;;

Εσείς εδώ δεν είστε η χειρότερη περίπτωση ΑΛΛΑ ΔΤΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΜΑΣΗΤΗ.

Πέστε μου ωρέ γιατί να μην μιλάει ο Χριστόδουλος για την εξωτερική πολιτική;Εδώ μιιλάμε εμείς. Ξέρουμε εμείς περισσότερα;
Ποιός και που είδατε γραμμένο ότι απαγορεύεται να μιλάει ο κάθε πολίτης από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο για ότι γουστάρει, όταν γουστάρει και όπου γουστάρει.

ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΙΣΑΝΕ να υποστηρίζετε το αντίθετο, πώς σας πείσανε να παραδώσετε την ζωή σας σε κάθε πουλημένο μπινέ που παριστάνει ή είναι ειδικός ;

ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αλλά και ο Τίλλιος, ο φιλαλήθης, ο Ροίδης, οι εχθροί και οι φίλοι, αυτοί που μας αγαπάνε και αυτοί που μας μισούνε.

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!

cyrus είπε...

Όταν μιλάμε εμείς για εξωτερική πολιτική, χέστηκ' η φοράδα στ' αλώνι. Όταν μιλάει ο Χριστόδουλος, χιλιάδες "πιστοί" κρέμονται απ' τα χείλη του. Εμείς δεν έχουμε υποχρέωση να προσέχουμε τι λέμε. Εκείνος έχει -- το απαιτεί η θέση του. Ας παραιτηθεί, κι ας λέει ό,τι του κατέβει... Με τη θέση που έχει, αν συνεχίσει να λέει ανοησίες, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα σε όλους μας.

Κατάλαβες, ωρέ;

Ανώνυμος είπε...

Προσέχει, πολύ προσέχει.
Τον κατηγορείς για .... απροσεξία ;;
Προσέχει.

Προφανώς διαφωνείς με το περιεχόμενο των λόγων του. Μπας και είσαι νεκρόφιλος του πτώματος που λέγεται ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ;

Και εγώ διαφωνώ με πολλούς που έχουν επίσης μεγάλη δύναμη π.χ με δημοσιογράφους, με καθηγητές κ.α
αλλά δεν λέω ποτέ να σωπάσουν,

ούτε ζητάω φίμωση

ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΕΣΥ.

Κατάλαβες ;;

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς το πρόβλημα δεν είναι ότι μιλάει ο Χριστόδουλος αλλά ότι ύστερα υπάρχει αντίλογος σε αυτά που λέει. Συνεπώς τι ωραία που θα ήτανε να μιλούσε και να μην του αντιμιλούσε κανείς και όλοι παρέα να συμφωνούσαμε μαζί Του στα Θεόπεμπτα και Θεοφώτιστα Λόγια Του Υψίστου :-)

Ανώνυμος είπε...

You got the point mate... Αυτό που ΕΝΟΧΛΕΙ τον Χριστόδουλο και τα πιστά του πρόβατα, είναι το ότι υπάρχει ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ σε αυτά που λέει. Αυτό ακριβώς είναι που εννοεί όταν μιλάει για "φίμωση". Προφανώς για τον Χριστόδουλο, ο μόνος τρόπος για να μην τον "φιμώνουν" είναι να μην αντιλέγουν σε αυτά που λέει και να τα δέχονται αδιαμαρτύρητα. Αυτό όμως φίλτατοι, δεν είναι "φίμωση", όπως θα το ήθελε πολύ να είναι ο μίστερ Χριστόδουλος. Αυτό είναι διαλεκτική: Μιλάς, και εγώ αντιπαραβάλλω τα επιχειρήματα μου. Αλλα ο Χριστόδουλος, ως δηλωμένος εχθρός του Διαφωτισμού, είναι ποτέ δυνατόν να δεχτεί την διαλεκτική; give me a break...

cyrus είπε...

"ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΕΣΥ"

Πού; Πώς; Πότε;

Μήπως διάβασες το σχόλιο κάποιου άλλου και κατά λάθος απαντάς σ' εκείνον;

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμήστε και παραδεχθήτε το εξής:
ζούμε σε δημοκρατική χώρα ,ίσως παραπάνω δημοκρατική από όσο πιστεύουμε ,και είμαστε περήφανοι για αυτό και απαιτούμε ο ΚΑΘΕΝΑΣ να λέει ότι θέλει και όπως θέλει μέσα στα δημοκρατικά πλαίσια.
Αν τώρα ,εκτιμήσω πως θα πρέπει να πω οτι ο Καραμανλής είναι καραγκιόζης αυτό δεν σημαίνει πως είναι ,αν πω πως ο καλλιτερος ήταν ο Παπαδόπουλος δεν σημαίνει πως ήταν.
Ετσι ,γιατί θα πρέπει να πιστεψω το χριστόδουλο όταν λέει κάτι για το οποίο δεν είναι αρμόδιος;
Τέλος ,όλοι μας θα κριθούμε από όλους μας.....

Ανώνυμος είπε...

Δε μου λες νηστικό αρκούδι, τι σχέση έχουν οι παπαριές που λέει ο χριστόδουλος με την πολιτική, τα ράτζα κλπ?