Το ψαχτήρι του κακομοίρη...

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2006

Κουίζ...

Απαντήστε σωστά στις τρείς παρακάτω ερωτήσεις, και κερδίστε πλούσια δώρα.

1. Ποιά είναι κατά πάσα πιθανότητα η πολιτική τοποθέτηση Αστυνομικού ο οποίος διαθέτει κινητό τηλέφωνο με wallpaper την φωτογραφία του Παπαδόπουλου?

α) Δημοκράτης που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
β) Σοσιαλιστής
γ) Χουντικός
δ) Δεν ξέρω, Δεν απαντώ

2. Ποιά είναι κατά πάσα πιθανότητα η πολιτική τοποθέτηση Αστυνομικού ο οποίος πιστεύει πως θα πρέπει να περιορισθεί η ελευθερία του τύπου, και να λογοκρίνονται οι ιδέες και η απόψεις που κυκλοφορούν στο κράτος, όπως ακριβώς γινόταν και την επταετία 1967-1973;

α) Δημοκράτης που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
β) Σοσιαλιστής
γ) Χουντικός
δ) Δεν ξέρω, Δεν απαντώ

3. Ποιά είναι κατά πάσα πιθανότητα η πολιτική τοποθέτηση Αστυνομικού ο οποίος θεωρεί πως, επειδή σε ένα κράτος στο οποίο όλοι οι πολίτες του θα είναι αλυσωδεμένοι σε έναν τοίχο δεν θα υπάρχει εγκληματικότητα, το κράτος αυτό θα πρέπει να είναι αξιόλογο?

α) Δημοκράτης που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
β) Σοσιαλιστής
γ) Χουντικός
δ) Δεν ξέρω, Δεν απαντώ

Όσοι απαντήσατε (γ) και στις τρείς ερωτήσεις... λυπάμαι αλλά χάσατε! Νικητής είναι αυτός που απάντησε (α) και στις τρείς παραπάνω ερωτήσεις. Αχ, τι χαζοί που είστε! μα δεν το ξέρετε βρε κουτοί πως οι Αστυνομικοί μας είναι εξορισμού φανατικοί Δημοκράτες, που σέβονται τον πολίτη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, ανεξαρτήτως των όποιων περιστασιακών ενδείξεων που ενδεχομένως να υποδηλώνουν το αντίθετο;

3 σχόλια:

---. είπε...

Ξέρεις Μανώλη κι εγώ πολλές φορές αναρρωτήθηκα για όλους αυτούς τους αστυνομικούς. Για τις ιδέες τους, την ιδεολογία τους, την ψυχολογική τους ισορροπία. Τελικά όμως, γιατί θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει; Έχουμε δημοκρατία, έτσι; Όπως δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει αν ο μανάβης είναι χουντικός ή ο μπακάλης κομμουνιστής. Όταν όμως η μαλακία στον εγκέφαλο του κάθε αστυνομικού επιτρέπεται (ή επιβάλλεται) να εξωτερικεύεται με βία και να εμπλέκεται στο επάγγελμά του, αυτό είναι εξοργιστικό. Και σίγουρα ΔΕΝ είναι δημοκρατία.

Μάλλον, το επάγγελμα του αστυνομικού για τους περισσότερους δεν είναι ένα απλό επάγγελμα. Είναι μια καταξίωση και ένας τρόπος να επιβάλλουν τα πιστεύω τους και τα κόμπλεξ τους για να επιβεβαιωθούν. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι είναι ομοιδεάτες. Είναι από τα λίγα επαγγέλματα που επιτρέπουμε να τραβούν φασίστες και από κει θα ΄πρεπε να το ξεκινήσουμε.

Sarasides είπε...

Νίκησα!
Απάντησα σε όλα Α!
Τι κερδίζω μουσιού μανόλις?

Ανώνυμος είπε...

σας εχει φαει ρε ημαρτον...